Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Totáisan domináns vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totáisan domináns vagyok a szexben, néha kicsit kemény és erőszakos. Lányok mennyire toleráljátok illetve esetlegesen kedvelitek ezt? 34f

Figyelt kérdés
Légyszi a korotokat is írjátok, köszönöm.
2016. okt. 6. 10:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Nekem tetszene,imádom a dominánsabb férfiakat
2016. okt. 6. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Talán, ha kedvelem az illetőt, akkor megengedem, hogy átvegye a stafétát, de ez inkább a partnertől függ, hogy izgató-e az erőszakossága (mert mondjuk alapból pont nem nézné ki belőle az ember vagy ilyesmi). Hangulatfüggő is, meg alapból nem gerjedek az ilyesmire, utálom, ha irányítanak, de lehet, csak tudni kell érteni hozzám, ügyesen. :)
2016. okt. 6. 13:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Párom maximálisan domináns, ugyanakkor figyelmes is. Szerintem az a jó, ha a férfi úgy tud dominálni, hogy az a nőnek is jó legyen.

(A domináns és kemény szexet nálunk úgy kell érteni, hogy nincs fájdalomokozás, verés, stb. hanem ő irányít, már-már uralkodik és sokszor kemény a szex. De tud lágyan szeretkezni is, ha éppen olyan a hangulatunk.)

2016. okt. 6. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Semmi gond nincs ezzel.

Szerintem az a lényeg, hogy ne ott szex közben kelljen már megtudni, hogy ez van :D Azért jó, ha előre figyelmeztet, plusz figyel.

Mert ha ezek elmaradnak, akkor ez nem jó, hanem borzalmasan kellemetlen dolog.

Viszont ha rendben van, akkor nincs is ennél jobb :D

2016. okt. 6. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha állandóan kefélnél, nem hűne ki a ba*zófészek anyukám:D

81/N . Bözse vagyok, huncut, lóba*zokkal ismerkedne

2016. okt. 6. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Viszket a pinám , hivjál!!

06/305281802 éjjel nappal elérhető vagyok, szop*k, ba*zok,nyalok

2016. okt. 6. 14:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért nem talàlkozok ilyen férfival sose? :)
2016. okt. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!