Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nő,25 éves pasi ez probléma? Gyerek miatt, bővebben lent.
Figyelt kérdés
A párommal szeretjük egymást, de ő még nem akar gyereket azt mondja a karrierje miatt 30 éves koráig még várni akar, nem győzhető meg. Viszont én már nagyon szeretnék, mindenkitől azt hallom később nehezebb. Várjam meg ezt az 5 évet míg én már 34-25 éves leszek vagy váljunk szét? Fél éve vagyunk csak együtt, szeretem de a gyerek is fontos2017. okt. 18. 18:05
11/18 anonim válasza:
En 22 evesen sem tudnam egy 25 eves sracra pazarolni az idomet. Neked meg vegkepp nem kene. 5 ev mulva meg siman ugy donthet, hogy "hmm most epp megsem fer bele es meggondoltam magamat", akkor meg ott maradsz hoppon. Az 5 ev kapcsolati szinten egy teljesen "megfoghatatlan ido".
12/18 anonim válasza:
Teljesen eltér a jövőképetek, én lépnék a helyedben. Nyilván így nagyobb lesz az esély, hogy találkozz olyannal akinek hasonló tervei vannak. Ne húzzátok egymás idejét!
13/18 anonim válasza:
Igen ebből a szempontból, a gyerek téma miatt ez probléma. Amúgy ha ennyire gyereket akarsz/akartál miért nem szültél fiatalabb korban? Akkor még könnyebb lett volna teherbe esni 20-30 között és még a 3-4 gyerek is teljesíthető lett volna... De mindegy. Szerintem a pasid csak kihasznál téged, de a te bajod ha hallgatsz rá.
14/18 A kérdező kommentje:
utolsó: tényleg nem tudod elképzelni, hogy korábban is akartam csak nem volt jelentkező, illetve félrement a kapcsolat? sajnos megesik az ilyen, még ha az elején komolyan is gonndolják a felek. hodd el nem rajtam múlt, hogy ennyi idősen ezen kell gondolkodnom
2017. okt. 18. 19:26
15/18 anonim válasza:
Lehet 1-2ev mulva jon a baba, mint irod neked is ugy lenne a jo. Hidd el, jonni fog az a picuri mikor epp nem is gondolod majd. Sok szerencset boldogsagot. Varj szeresd es tarts ki parod mellett
16/18 anonim válasza:
Fél év az tényleg semmi, én pár hónap után azt hittem, hogy megtaláltam életem szerelmét és 5-6 hónap után kiderült, hogy ennyire még sosem ismertem félre senkit és úgy gáz a csaj, ahogy van. Pedig volt előtte nem kevés kapcsolatom
17/18 anonim válasza:
Miért akarsz gyereket valakitől aki nem akar apa lenni?! Fél év nem idő!
Keresd meg azt az embert aki akar apa lenni!
Én 36 évesen szültem, és 29 évesen mentem férjhez.
A férjem 28 volt az esküvőnkön. Mi úgy indultunk neki hogy nem lesz gyerekünk mert én nem akartam és ő ezt elfogadta.
A házasságunk 7. évében úgy gondoltuk hogy mégiscsak teszünk egy próbát, hátha. 2 hónap próbálkozás után megfogant a fiúnk és a férjem a világ legjobb apukája, imádják egymást a fiúnkkal aki most már 4 éves.
Nem bántam meg, hogy nem hamarabb lettem anya.
Ne görcsölj rá, főleg ne egy fél éves éppen elkezdett kapcsolatban!
18/18 anonim válasza:
10-18 19:10 - Nem vagy ép, az tisztán látszik!
Engedtessék már meg egy nőnek, hogy eldöntse kinek szül gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!