Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 29 éves nő,25 éves pasi ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves nő,25 éves pasi ez probléma? Gyerek miatt, bővebben lent.

Figyelt kérdés
A párommal szeretjük egymást, de ő még nem akar gyereket azt mondja a karrierje miatt 30 éves koráig még várni akar, nem győzhető meg. Viszont én már nagyon szeretnék, mindenkitől azt hallom később nehezebb. Várjam meg ezt az 5 évet míg én már 34-25 éves leszek vagy váljunk szét? Fél éve vagyunk csak együtt, szeretem de a gyerek is fontos

2017. okt. 18. 18:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
18%
Fél év alatt meg se lehet normálisan ismerni valakit. Te pedig már szülni akarsz neki? Jó eséllyel egyedülálló anya leszel.
2017. okt. 18. 18:07
 2/18 A kérdező kommentje:
első, én ezt gondolom ennyi idő érett korban elég már ahhoz hogy kiderüljön működik-e a kapcsolat, nincsenek-e alapvető hibák, és ha teljesen más a jövőkép akkor minek erőltetni? ezért is kérdezem
2017. okt. 18. 18:09
 3/18 anonim ***** válasza:
39%
Valami bohócot akassz le, aki elhiszi neked, hogy ennyi idő után kell a gyerek...még a párod se ismered és már gyerek? Felejtsd el.
2017. okt. 18. 18:09
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha fél év után már a gyerek témát felhoztad és már ezek után felmerült benned a szétválás gondolata, te nem is gondolod komolyan ezt a kapcsolatot... Szerintem válj el nyugodtan, nem illetek össze.
2017. okt. 18. 18:11
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Te már full pánikba vagy esve és kapkodsz a gyerek után eszeveszettül, ismerem ezt a fajtát, ha okos a párod még nem megy bele max. 2 év múlva, de addig felesleges .
2017. okt. 18. 18:12
 6/18 1112 ***** válasza:
77%
Szerintem,ha nagyon szereted,meg együtt látod a jövőtöket, és ő is, és együtt szeretnétek gyereket, családalapítást, akkor szerintem megvárhatod. Habár nem tudom. Szerintem gondolkodj még rajta, adj magadnak időt, ne dönts elhamarkodottan, hogyha nagyon jól megvagytok, az pl számít, de lehet, hogy mással is olyan jól meg tudnátok lenni, aki már idősebb, aki már vágyik most is az apaságra. Hát, fogalmam sincs. De hát aludj rá még párat, aztán majd kiderül, majd meghozod a döntést, hallgass a belső hangodra, az nagyon fontos! Egyébként tényleg nehéz helyzetben vagy.
2017. okt. 18. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy komoly kérdés. Nem kényszerítheted rá a saját akaratod, és az sem jó megoldás, ha feladod azt amit te szeretnél. Kérdés, hogy létezik-e kompromisszum. Azért akarsz gyereket, mert vágysz rá vagy mert mások mit mondanak. Mások nem ismerik a te életed és a jövődbe sem látnak, más emberek tapasztalata az övék, nem biztos, hogy te is úgy élnéd meg az adott helyzetet. Ha pedig már most gyerekre vágsz, akkor tényleg érdemes elgondolkozni a folytatáson. Bár én úgy gondolom az ember elsősorban társat választ, akivel együtt élik meg az örömöket és oldják meg a nehézségeket, nem pedig apát a gyerekének. Társad lesz majd később a gyereknevelésben is, ha megérik rá a kapcsolatotok, de nem tudom elképzelni hogyan lehet egy kapcsolat alapja ez.
2017. okt. 18. 18:15
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
" ha teljesen más a jövőkép akkor minek erőltetni?" Ezek a te szavaid, kérdező. A jövőkép, legalábbis a közvetlen jövőé, nyilván teljesen más. Ő még nem akar gyereket és egyáltalán nincs garancia, hogy 30 évesen fog akarni. Te meg már most szeretnél. Ez nyilván eléggé más. Másfelől arra sincs garancia, hogy ha szakítasz, akkor 1-2 éven belül megtalálod a tökéletes apajelöltet.
2017. okt. 18. 18:31
 9/18 A kérdező kommentje:

Az első hozzászólókat nem értem, én csak tudatosan tervezem a jövőmet, és ebbe ennyi idős korban már a gyerekvállalás is beletartozik. Nyilván olyan férfival össze sem jönnék aki elvből elutasítja a gyerekvállalást. Nem akarom nyomás alatt tartani, és tisztában vagyok vele hogy a szakvizsgái és a munkája miatt ez még egy jó darabig nem férne bele az életébe, vagyis csak nehezen, de akkor minden feladat rám hárulna.

Máshol meg azért vetik meg a nőket miért szülnek későn. Ház ez is lehet az oka, nem kell emiatt megvetni,az én vélemény szerint aki közel harminchoz úgy választ párt hogy fel sem veti ezt a témát, na az az igazán felelőtlen. Mi megbeszéltük, ez a végszó, innentől rajtam áll hogy várok-e vagy sem. Csak véleményekre vagyok kíváncsi, a sértőkből nem kérek köszönöm.

2017. okt. 18. 18:36
 10/18 A kérdező kommentje:

8-as: bocsánat rosszul fogalmaztam, nem Teljesen más, de más. És igen arra valóban nincs garancia hogy mást találok, akivel ennyire jó, de arra sem hogy 35 évesen egészséges gyereket szüljek. Nem akarok most rögtön de 1-2 éven belül jó lenne. Nagy családban nőttem fel, tudom milyen jó, szeretnék én is 3-4 gyereket, csak idővel egyre nehezebb.

Megjegyzem, a párom az anyagi helyzetét akarja rendbe tenni azért nem akar még gyereket, ez részben érthető, másrészt ketten már keresünk annyit, amivel jól el tudnánk tartani akár két babát is. Lehet hogy az zavarja én keresek többet, nekem van lakásom és ő ezt még nem érte el.

2017. okt. 18. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!