Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki csak interneten tud ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én azt hiszem, ilyen vagyok

élőben sosem vonzottam a csajokat, és a kommunikáció sem mindig a legsimább

interneten (MSN, chat, stb.) sokkal felszabadultabb vagyok, és már mondtak szépnek is :$

2010. máj. 29. 14:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

14:13 bekaphatod

14:16 igen, tudom... mindig úgy csinálom, hogy találkozhassak vele, ha lehet

15:04 XD

15:16 azért próbálkozni mindig érdemes :)

16:47 egyetértek

2010. máj. 29. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:

sajnos egyre több az ilyen ember, de részben megértem őket

az igazi a hús-vér kapcsolat, amíg csak tudok, így ismerkedek

első lépés lehet az internet, hogy rátaláljak a másikra, de egy-két email-váltás után már jó lenne találkozni, mert akkor dől el minden és én akkor vagyok elememben

Azért sem nem szeretek neten ismerkedni, mert minden gyökér ott tolong, a lányok nem tudnak különbséget tenni köztem és köztük, így az én esélyeimet is rontják.

Ráadásul elég jóképű vagyok, jó a szövegem, amit neten nem tudok annyira érvényesíteni, mint élőben.

Rajtam ront a chat személytelensége, egy smiley nem olyan, mint az én mosolyom, hogy a mosolyom sokkal megnyerőbb. Smiley-t egy fogszabályzós 13 éves gyerek is tud küldeni.

Az msn webcam sem pálya, mert közel se adja vissza azt, amilyen jóképű vagyok, és ez most nem szerénytelenség, egyszerűen látom magam a monitoron és a tükörben és nem ugyanaz.

Kisportolt a testem, msn-en ez hogy jön át a lánynak? sehogy

akinek viszont elleplezésre, kozmetikázásra van szüksége, mert élőben esélytelen, annak chat, msn stb. a helyes választás

2010. máj. 30. 01:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Tegnapi 15:27-es! De,velem pattogsz!:)))
2010. máj. 30. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
01.47... :D Azért ego van! :D
2010. máj. 30. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:

01:47

nem vagyok egoista, egyszerűen látom, hogy kik ismerkednek chaten, a barátaim közül is páran

és látom miért, mert nem éppen Adoniszok, hogy ők élőben leblokkolnak, egyszerűen úgy mozognak egy randin, mint a kacsa a jégen, beszarva, totyogva, kezüket tördelve

net első lépésnek kiváló lehet, de én szeretem magam megmutatni, mert szerintem 180 centivel, sportos testtel, karakteres arccal jó vagyok a nőknél

a net jó a jelölt kiválasztásánál, de hetekig chatelni nem fogok, mikor csak 5-10 km-re lakunk egymástól a lánnyal

Netes társkeresőkön amúgy sokkal több a férfi, mint a nő

10 férfira jut 1 nő, ami a nőknek persze kedvez, a férfi meg reménykedik, hogy nem a másik 9 közül választ a csaj.

Személyes ismerkedésnél meg kb. 1:1 az arány, ott állsz szemben vele és nem néz másra, ha elég jó vagy.

Hol a nagyobb az esélyed?

2010. máj. 30. 12:47
 16/18 anonim ***** válasza:
12:18-nek szólt az előző, 01:47 voltam
2010. máj. 30. 12:48
 17/18 anonim ***** válasza:
tökre létezik nagy mázli kell de van anyukám a mostoha apukámat neten ismerte meg és soha nem volt még eynire szerlmes hajrá(Y)
2010. máj. 30. 20:53
 18/18 anonim ***** válasza:
05-29 14:13 tapintatlan bunkó
2010. júl. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!