Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki csak interneten tud ismerkedni?
Én azt hiszem, ilyen vagyok
élőben sosem vonzottam a csajokat, és a kommunikáció sem mindig a legsimább
interneten (MSN, chat, stb.) sokkal felszabadultabb vagyok, és már mondtak szépnek is :$
14:13 bekaphatod
14:16 igen, tudom... mindig úgy csinálom, hogy találkozhassak vele, ha lehet
15:04 XD
15:16 azért próbálkozni mindig érdemes :)
16:47 egyetértek
sajnos egyre több az ilyen ember, de részben megértem őket
az igazi a hús-vér kapcsolat, amíg csak tudok, így ismerkedek
első lépés lehet az internet, hogy rátaláljak a másikra, de egy-két email-váltás után már jó lenne találkozni, mert akkor dől el minden és én akkor vagyok elememben
Azért sem nem szeretek neten ismerkedni, mert minden gyökér ott tolong, a lányok nem tudnak különbséget tenni köztem és köztük, így az én esélyeimet is rontják.
Ráadásul elég jóképű vagyok, jó a szövegem, amit neten nem tudok annyira érvényesíteni, mint élőben.
Rajtam ront a chat személytelensége, egy smiley nem olyan, mint az én mosolyom, hogy a mosolyom sokkal megnyerőbb. Smiley-t egy fogszabályzós 13 éves gyerek is tud küldeni.
Az msn webcam sem pálya, mert közel se adja vissza azt, amilyen jóképű vagyok, és ez most nem szerénytelenség, egyszerűen látom magam a monitoron és a tükörben és nem ugyanaz.
Kisportolt a testem, msn-en ez hogy jön át a lánynak? sehogy
akinek viszont elleplezésre, kozmetikázásra van szüksége, mert élőben esélytelen, annak chat, msn stb. a helyes választás
01:47
nem vagyok egoista, egyszerűen látom, hogy kik ismerkednek chaten, a barátaim közül is páran
és látom miért, mert nem éppen Adoniszok, hogy ők élőben leblokkolnak, egyszerűen úgy mozognak egy randin, mint a kacsa a jégen, beszarva, totyogva, kezüket tördelve
net első lépésnek kiváló lehet, de én szeretem magam megmutatni, mert szerintem 180 centivel, sportos testtel, karakteres arccal jó vagyok a nőknél
a net jó a jelölt kiválasztásánál, de hetekig chatelni nem fogok, mikor csak 5-10 km-re lakunk egymástól a lánnyal
Netes társkeresőkön amúgy sokkal több a férfi, mint a nő
10 férfira jut 1 nő, ami a nőknek persze kedvez, a férfi meg reménykedik, hogy nem a másik 9 közül választ a csaj.
Személyes ismerkedésnél meg kb. 1:1 az arány, ott állsz szemben vele és nem néz másra, ha elég jó vagy.
Hol a nagyobb az esélyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!