Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as korosztály hol szokott ismerkedni interneten kívül? Kinek mi jött be?
A társkereső oldalak nekem nem igen jöttek be, a diszkók pedig nem valók ilyen vén rókának, mint én.
Tudom, nem a keresgélésnél kellene tartanom, hanem a megállapodásnál, de így alakult.
Nagyon köszönöm a segítő válaszokat!
Na erre én is kíváncsi vagyok!
A társkereső oldalak tele vannak selejttel.
(30/N)
8:30-as vagyok
26L én is próbáltam társkeresőn (sajnos nem vagyok rámenős lány) és tényleg tele vannak selejtekkel (nős, barátnős, kujonok, rondák,hazudósak, buták...stb.) ha kicsit vagányabb, rámenősebb nő lennék, én simán tudnék férfit fogni a környezetemből is, csak sajnos nem vagyok rámenős.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
8:30-asnak:
Barátaimtól sajna messze sodort az élet. Kérdésedre válaszolva, igen, vannak lány ismerőseim, de foglaltak.
Egyébként nálam is lehet probléma az is, amit magadról írsz,hogy nem vagy rámenős, én is lehetnék vagányabb. de ha megjátszanám, az nem biztos, hogy jól állna nekem.
Továbbra is várom mindazok véleményét, tapasztalatait, akik hasonló korúak és esetleg párt keresnek, bár gondolom, ebben a korban ez ritkaság már.
Szabadtéri (zenei) fesztiválokat ajánlanám neked. Ott nagyon sokan ismerkednek. Legalábbis én nagyon sok embert ismertem meg úgy.
A diszkó az ratyi, kár rá pénzt pazarolni.
Bizony egy frankó szabadtéri koncerten,fesztiválon érdemes "szétnézned"!
A netes ismerkedést soha nem értettem!Ha valaki kézzelfogható társakra "vágyik" ,legalább hajoljon ki a szobája ablakán,netán lépjen ki a házból,hovatovább induljon el emberek,állatok,növények közé!:D
Sok sikert!
F/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!