Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki csak interneten tud ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én azt hiszem, ilyen vagyok

élőben sosem vonzottam a csajokat, és a kommunikáció sem mindig a legsimább

interneten (MSN, chat, stb.) sokkal felszabadultabb vagyok, és már mondtak szépnek is :$

2010. máj. 29. 14:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Menj ki terepre. Gyakorlod, felszabadultabb leszel, hidd el.

Nem reklám, de lehet, hogy neked segít:

[link]

Csak azért, hogy ne az msn-en b.szd el az életed...

2010. máj. 29. 14:12
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
ÁÁÁÁÁÁÁ,hihetetlen már hogy egyre több ilyen lúzer van...
2010. máj. 29. 14:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Lehet,de a neten ismerkedés jó dolog,csak...na mind1...úgyis megfogod tudni...
2010. máj. 29. 14:15
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez a mai világ hibája! :) Egyértelmű, hogy egyre több ilyen van! Sokkal könnyebb arc és sokszor név nélkül számítógép mögé bújva ismerkedni, mint szemtől szembe! Azért ne vidd túlzásba... ha valakit bírnii kezdesz, találkozzatok, és ismerjétek meg egymást élőben is! Ne msn-en és chaten éld le az életedet! :)
2010. máj. 29. 14:16
 5/18 anonim ***** válasza:
én is hasonlóan vagyok vele.. Neten ismerem meg aztán egykét randin és vagy összejön vagy nem általában ha összejön nem tart sokáig mindig talála lány nálam jobbat sajnos:(. De nah egyszerűen nem merek személyesen kezdeményezni nem tehetek róla túlsokszor csalódtam már és nincs önbizalmam:S de azért személyesen is találkozni kell velük ismerd meg őt neten majd egy valódi randin személyesen is. sok sikert.
2010. máj. 29. 14:22
 6/18 anonim ***** válasza:

Haverom is ilyen:D

Volt h elhívott 1 csajt randira aztán engem küldött oda:D

2010. máj. 29. 15:04
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem szeretek neten ismerkedni. Rettentően sok az aberrált és a buta gyökér.

Inkább elfogadom azt a tényt, hogy csöndesként harmadannyi csajom sincs, mint egy nagyszájú partyarcnak.

20F

2010. máj. 29. 15:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Végre egy 20 éves fiú,aki belátja:)
2010. máj. 29. 15:23
 9/18 anonim ***** válasza:

15:23: Nem veled pattogok véletlenül a másik kb ilyen témájú kérdés alatt? Csak kérdem. :D

15:16-os voltam...

2010. máj. 29. 15:27
 10/18 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedés nem azt jelenti, hogy MSN beszélgetés után megkéred a lány kezét. :)

Az "alapot" indítja el, bemutatkozás stb és utána találkozáskor már könnyebb, mivel már netről "ismerjük" egymást. Igenis van akinek így könnyebb, attól még nem lesz lúzer.

2010. máj. 29. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!