Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kérdezzek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek rá, hogy miért likeolgatja a csávót, ha nem akar tőle semmit?

Figyelt kérdés

Azt mondta 1 hete a baratnom hogy nem akar a sractol semmit. Megis allandoan szivecskezi instagramon engem viszont soha es flortos 4 becenevek vannak nekik messengeren. Raadasul a kovetkezo buliba egyutt megyunk es o is ott lesz a gyerek. Megbeszeltek elore hogy isznak majd egyutt egyet.

Nem az erdekel ha megcsal. $zarok bele. Az ido erdekel. Ha o engem eltervezte hogy megcsal akkor kar az en idomet huzni. Semmi mas sem erdekel.

Ugy akarok rakerdezni, hogy ne tunjek feltekenynek, illetve se szamonkeronek, de egyszeruen nem tudom hogy hogyan lehetne ezt. Lehet nevezni gyerekesnek nyugodtan lehet az vagyok de eddig se szoltam soha a lajkolasokert, most viszont ennel a sracnal kicsit feltuno es meglepo. Hulyesegnek hangzik es nem szoktam ezekkel foglalkozni, sot, azota tiltottam instagrampn hogy ne is lassam kiket szivecskezik, de ez jott le nekem es sajnalom ha vesztegetem az idomet. Mit gondoltok?

2017. okt. 16. 17:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, jól összeilletek. Pont megtaláltad a neked való szellemi színvonalat ebben a csajban.
2017. okt. 17. 09:10
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem a velemenyedre volt itt kivancsi senki velunk kapcsolatban. Szoval aki nem tud egy kerdest ertelmezni hanem masra valaszol az inkabb ne beszeljen szellemi szinvonalrol.
2017. okt. 17. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Jak bocsmá', hogy egy szellemi toprongy vagy, és valaki erre rávilágít. :D

Most komolyan, ha azon kell kattogni, hogy a nőd mást lájkol, akkor minek vagy vele? Bagy most kivárod, hogy megcsaljon, aztán dobod? És ha mégse csal meg, minden nap azzal fekszel, kelsz, hogy ki lesz a következő, akinek az instagramját szívezgeti? Nem érzed, ez mennyire gáz?

2017. okt. 17. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!