Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar gyerekeket, akkor tök fölösleges együtt lenni?
31 éves vagyok és megvan az anyagi fedezet is arra, hogy valóra váltsam az egyik álmom, hogy 3-4 gyerekünk legyen, mint amilyen (boldog) családban én is felnőttem. Ez valami, amit nagyon szeretnék. A párommal két éve vagyunk együtt, abból fél éve együtt is lakunk és ő csak annyit mond, hogy talán majd 30-35 éves korában lehet akar egy gyereket. Ő 27 éves.
Így gondolom tök értelmetlen az egész, az utóbbi néhány napban teljesen elkedvtelenedtem a kapcsolatunkkal kapcsolatban és ez jár a fejemben. Szeretnék olyan párt találni, aki vevő ugyanerre, mint én. Nekem ez a "30-35 éves koromban csinálunk egy vagy két gyereket majd talán" olyan dolog, amit nem tudok elképzelni a társammal.
Ha ennyire nem vagyunk egyformák, akkor értelmetlen együtt lenni, nincs közös jövőnk, igaz?
Így 0 szüléssel ugyan annyira nem ér semmit a szavad egyes, mint a kérdezöé, azt remélem látod :D.
31/f
#1 Én meg legalább kettőt akarok, szóval nem vagyunk egyformák. Ha pedig úgy gondolkodsz a gyerekvállalásról, hogy "hajlandó vagy rá", akkor inkább ne legyen egy sem.
Na, a kérdésre válaszolva: ha nem egyeznek a céljaitok, akkor tényleg fölösleges együtt lenni. Ez azért hatalmas ellentét, nem csak annyi, hogy egyikőtök a mustárt szereti, a másik pedig a ketchupot.
22/N
3-4 gyereket azért manapság kevesen vállalnak be, szóval fontold meg kétszer, hogy emiatt otthagyd. Lehet a következő párod is 1 gyereket szeretne csak és nem is illetek annyira össze, és a mostanit fogod siratni.
Tudtára kell adni, hogy egy gyereket mindenképp szeretnél és ezt legkésőbb 35 éves korodra, mert utána már nem akarsz, idősnek éreznéd magad hozzá. Ha ez nem felel meg neki, akkor szerinted nincs értelme folytatni, ennyire egyszerű.
Nem itt kell kérdést kiírni, hanem leülni megbeszélni.
De nem is úgy hogy 4-5 gyerek minden évben potyogtatni egyet vagy lelépek feltételekkel.
Kompromisszum!!!!
28F
Ha nem egyeznek a célok, és nem tudtok kompromisszumot kötni, ami mindkettőtöknek jó, akkor inkább szakítsatok, hogy legyen időtök hozzátok illő társat találni. Fölösleges húzni egymás idejét.
Azért jó, ha tudod, hogy nem minden többgyerekes család boldog, ez azért nagy mértékben múlik a szülőkön.
Egyébként mit tennél, ha olyan párod lenne, aki ugyanígy nagy családot akar, de nem jönne össze sok próbálkozás után sem a gyerek?
Most kell lepned, nem varhatsz eveket.
Ha megvarod, hogy 30-35 legyen, akkor legjobb esetben 35 es legrosszabb esetben 40 eves leszel, amikor megszuletik az elso kicsi.
Utobbi is necces mar. Nem akarsz 58-60 lenni, mire felno az elso gyerek.
Viszont ha te tobb gyereket szeretnel, akkor azt kb ugy kell kalkulalni, hogy ket evente egy szulethet. Lehet evente is, de nem sok ilyen atom-anya van.
A szamok ellened vannak. Az oddsok is arra, hogy a parod tobbet is szeretne majd.
Nehéz kérdés, mert nagyon telik az idő: 3-4 gyereknek már neki kellett volna állni, hogy a párod 34-35 éves korára meglegyen az utolsó is. SzVSz legalább 2+1 év idő gyerekenként, az "rögtöni kezdéssel" is innentől 7 év, mire a harmadik megszületik.
Én mindenképp váltást javaslok: aki 27 éves korában még "talán"-ozik, meg "lehet"-ezik, az valószínű, hogy még azt az egyet sem fogja szívesen vállalni, mert eleve nem szerepel a tervei közt semmi más saját magán kívül. Egy nagy családhoz pedig eltökélt, határozott, felnőtt ember kell.
Szóval az biztos, hogy amikor keresed a megfelelőbb társat, akkor azt egyrészt ne a "bulinegyedben" tedd, másrészt már az ismerkedéskor tisztázzátok le ezt a pontot, mert még egy ilyen "kör", oszt' egyre se lesz időd rendesen.
De afféle "áthidaló megoldásként" esetleg szóba jöhetnek gyerekes, elvált nők is. Ha bennük még nem gondolkodtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!