Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tudok beleszeretni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok beleszeretni? Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi, aki rendes, szorgalmas, őszinte és lehet benne bízni. Kicsit szerény és izgulós és félénk. Miért nem vagyok képes beleszeretni? Kedvelem, jó ember, de nem tudom elképzelni hogy átöleljen, megcsókoljon. Mi a baj velem? Az exemmel 2 éve vége, ő megcsalt, nehezen tettem túl magam rajta, ő határozott, nagyszájú volt és emiatt sem szeretnék olyat, aki megcsalna. Akkor meg miért nem leszek szerelmes?
2017. okt. 16. 17:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8as és te mit csinálsz? adsz még esélyt magatoknak?
2017. okt. 16. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én kb egy hónap után kezdtem komolyabb érzelmeket táplálni a párom iránt
2017. okt. 16. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Nem tudom, mi legyen, tanácstalan vagyok.
2017. okt. 16. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!