Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Danger1975 kérdése:
Ti járnátok egy drogossal?
Figyelt kérdés
3honapja bele szerettem egy srácba a munka helyemen .Nem sejtettem semmit amikor találkoztunk normális vold de egy hete elmondta ö 1 évig drogozott ugy voltam ha tiszta már semmi gond csakhogy mikor elment észre vettem nincs meg a pénztarcam ,tagadta hogy ö volt ,aztán egy közös kollégánk elmeselte hogy havonta idegösszeomlása van a volt pasimnak de ö se tudta hogy drogos!Annyit mondott a párom hogy volt hogy 10 napig csak speed-en élt el is hagytam bár nem tudom hogy létezik -e ilyen mert hazudni nagyon tud!!Egy kérdés ha igaz amit elmondott akkor kemény drogos vagy csak kezdö?2017. okt. 16. 08:31
1/19 anonim válasza:
>mert hazudni nagyon tud!
Ez eleve azonnali kizáró ok. Ahogy a drogozás is. Ez már most 1000x zűrösebb, mint kéne lennie. Ne menj bele ebbe.
2/19 anonim válasza:
A nevedben az "1975" a születési évedet jelöli? Szerintem negyvenes nőként meg kell tudnod hozni ezt a döntést egyedül is, és egy jótanács: ne srácokba, hanem férfiakba szeress bele :D
4/19 anonim válasza:
Mondjuk első körben tanulj meg írni, olvasni, fogalmazni.
5/19 anonim válasza:
Ha a drogozás komoly kihatással van az életére, akkor nem. Én nem szoktam drogozni, nem is különösebben érdekel, így nem szeretném ha ilyen jellegű probléma lenne jelen az életemben.
6/19 anonim válasza:
Hàt aki ellopja a penztarcad keruld
7/19 anonim válasza:
ilyennel SOHA
mondjuk drogossal se nagyon kezdenék
8/19 anonim válasza:
Egy év múlva meg jön a "Megvert a párom, de én szeretem. Most mit tegyek?" kérdés.
9/19 anonim válasza:
Én nem drogoztam csak ittam de keményen. Kb 8 éve szinte semmi pia csak évente 1-2 szer egy pohát bor.
Szóval saját tapasztalatból mondom:
- aki függő megtanulja hogyan lehet manipulálni az embereket, ebben profi, észre sem veszed ha hazudik
- nagyon ritka hogy ebből kigyógyul, előfordul de k_rva nagy akaraterő és motiváció kell hozzá
- minden el fog követni hogy cucchoz jusson, itt a mindent úgy értem ahogy írtam
- párjaként pokol lesz az életed
Ha ez így neked tetszik akkor áldásom rátok.
10/19 A kérdező kommentje:
Ahogy irtam már elhagytam!
2017. okt. 16. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!