Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan huszonéves nővel, akit még a szülei támogatnak?
Figyelt kérdés
Külön él, dolgozik, de nem keres túl sokat, ezért a szüleitől minden hónapban kap egy kis "zsebpénzt". Titeket zavarna?2017. márc. 2. 21:30
1/18 anonim válasza:
ez a tény nem zavarna
én is adok apámnak "zsebpénzt" :D
24F
2/18 anonim válasza:
Szerintem ismerkedési szakaszban ehhez a pasinak semmi köze.
6/18 anonim válasza:
Nem. A lényeg, hogy nem várja el, hogy a 2 szép szeméért eltartsam.
7/18 anonim válasza:
Miért érzed ezt cikinek?
Akkor most én is érezzem magam cikinek, hogy én meg itthon lakom 26 évesen, nekem is van munkám, semmit nem adok haza, mert szüleimmel úgy egyeztünk meg, hogy spóroljak, mindent tegyek félre, mert majd csak így fogok tudni a párommal együtt lakást venni.
Itthon természetesen a házimunkákba besegítek ez alap.
Van aki így, van aki úgy segít egyengetni gyermeke útját. Egyéne válogatja.
8/18 anonim válasza:
Nem zavarna, de egy nőt fordított esetben zavarna ez szerintem.
9/18 anonim válasza:
Szerintem meg sokan vannak ezzel így.
10/18 anonim válasza:
Nem zavarna. Én sem vagyok független a szüleimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!