Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan huszonéves nővel, akit még a szülei támogatnak?
Figyelt kérdés
Külön él, dolgozik, de nem keres túl sokat, ezért a szüleitől minden hónapban kap egy kis "zsebpénzt". Titeket zavarna?2017. márc. 2. 21:30
11/18 anonim válasza:
Az én párom is kap zsebpénzt pedig ő 28 éves és ő a pasi. Még egyetemista( az más kérdés, hogy miért) így nincs ideje dolgozni járni a szülei támogatják szerintem nincs ezzel gond. Amíg látszik rajtad, hogy nem azért támogatnak a szüleid, mert így kényelmes és nem az a célod, hogy ez életed végéig így maradjon szerintem teljesen rendben van a dolog.
12/18 anonim válasza:
Kit érdekel , hogy honnan van a pénze? Komolyan szörnyű ez az anyagiasság :D 21 éves vagyok és engem is támogatnak :D na és?:D akkor mi van ?:D
13/18 anonim válasza:
Tekintve, hogy gyakran az ilyen huszonéves nők visítanak a leghangosabban, hogy ha huszonévesen nem laksz külön és nem vagy anyagilag független, akkor nem is vagy ember...
...ja, és közben verik a mellüket, hogy ők mennyire önállóak :D
15/18 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne probléma, hogy valakit támogatnak a szülei? Szerintem akkor gáz csak, ha valaki 26 éves és nem is tanult tovább de nem is dolgozott mert el van, mint a befőtt, vagy még rosszabb esetben a szülei sem állnak jól de képes őket lehúzni mert büdös neki a munka. Viszont ha valaki dolgozik és megpróbál a saját lábán megállni, de a szülei támogatják mert megengedhetik maguknak, hogy besegítsenek az miért lenne gáz? Én 27 vagyok, dolgozom 4 éve. Minimálbérről indultam, most már azért több a fizum és ha minden jól megy nemsokára tovább nő, de ennek ellenére a szüleim még mindig támogatnak. Nyilván nem létszükséglet pl. egy külföldi nyaralás, de ha nekik van annyi, hogy kétszer is elmenjenek egy évbe és szívesen adnak, hogy mi is elmenjünk legalább egyszer a párommal, vagy néha adnak egy nagyobb összeget mert lakásra gyűjtünk, abban nem látok semmi rosszat akkor sem, ha fiú az illető.
16/18 anonim válasza:
Én is azt tapasztaltam, hogy a leggyakrabban ezek a nők p..fáznak arról, hogyha nem laksz külön akkor nem vagy önálló. :DDDDD
otthon lakó, szüleit támogató(!) L22
17/18 kolosszus22 válasza:
Nem zavarna, igazából a férfiakat kevésbé zavarja az ilyen szerintem, a nőket fordított esetben már sokkal jobban szokta, tőlünk férfiaktól sokkal jobban elvárják az önállóságot, a biztos anyagi helyzetet.
29F
18/18 anonim válasza:
Most emiatt a kérdés miatt szarul érzem magam, hogy lassan 22 évesen még a szüleimnél lakom. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!