Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak rá, vagy csak az időmet és a lelkemet pazarlom?
>Van egy férfi, aki nős és 3 gyerek apukája.
Eddig olvastam. Az ilyen kapcsolatok az esetek elsöprő többségében a lány számára végződnek rosszul. Nem értem, miért szavatják ilyen sokan mégis magukat. Egyszerűen ne kezdj gyerekes, házas férfival, sokkal joban fogsz járni.
Csak az idődet pazarlod ezzel az egésszel. Hónapok teltek el, mégis semmi érdemleges nem zajlott le köztetek, még kommunikációs szinten se. Hisz még azt is hogy családos ember nem tőle tudod, hanem egy közösségi oldalról, következtetéseket vonsz le képekről, de vele nem beszélsz róla. Igazából itt a történetedben sok belemagyarázást érzek, mert egymás között csak utalgattok és rébuszokba beszéltek. Így ki tudja ő igazából mit értett a segitségkéréskor, és hogy a válaszod miként értelmezte. Számomra eléggé idétlenkedésnek hat ez az egész, pedig felnőtt emberek vagytok. Én amúgy valószínűnek tartom, hogy szeretőnek szeretett volna felszedni, annyi vér nem volt a pucájában, hogy nyíltan kimondja, de mivel az utalásait hárítottad, így ő is visszább vett, és ennyi. De azt feleslegesen várod, hogy majd elválik, pláne miattad, mikor semmi sincs köztetek.
Zárd le vele a kommunikációt, vagy beszéljezek végre nyíltan és egyenesen, mert ez a hülyéskexés nem vezet.sehova.
Te sok mindent gondolsz, de az érintett személlyel nem beszélsz meg semmit. Szándékosan kerülitek a komolyabb kommunikációt, a lényegi témát egymás között, és így garantáltan sehova nem halad a történet. Mint ahogy eddig sem. Mindketten a másiktól várjátok, hogy valamit mondjon vagy tegyen már, de semmi, marad az üres fecsegés, találgatások sorozata. Egyszerűbb 20-adjára is kitérni az utalás alol, mint rákérdezni végre, hogy mit is akar, vár tőled.
Hihetetlen számomra, hogy ti tényleg felnőtt emberek vagytok, számomra kicsit olyan, mintha valami tini sztorit olvasnék. De még szerintem azok is érettebben tudják kezelni a kapcsolataikat.
40 éves vagy, nem leszel már fiatalabb, az idő gyorsan múlik, és képes vagy egy ilyen fickóra fecsérelni az idődet, aki arra nem képes, hogy ennyi idő elteltével felvállalja, hogy mit is akar tőled (mondjuk ebben te is partner voltál), csak gyerekes utalásokkal bombáz. Te meg mondjuk a másik fele vagy, aki inkább nem reagál semmit, minthogy tiszta vizet öntsön a pohárba.
Szerinted egy ilyen ember képes komoly döntéseket hozni? Tud "tökös" lenni, és kilépni a házasságából, meg a gyerekeinek is csak hétvégi apjuk legyen? Gondolkozz el ezen, mert szerintem nagyon el vagy tévelyedve.
"Te meg mondjuk a másik fele vagy, aki inkább nem reagál semmit, minthogy tiszta vizet öntsön a pohárba." Ez nagyon találó volt, jót nevettem!!! :-)))
Azt tudom, illetve láttam rajta, hogy nagyon fél... Nyilván nem tőlem, hanem talán attól, hogy felválalja az érzéseit, illetve azt, hogy mit akar tulajdonképpen. Szerntem még magától is, de leginkább talán a feleségétől, a családjától.Sokszor -ő nem tudta- de elkaptam egy-egy telefonbeszélgetését a feleségével, ahogy veszekedtek... Mint egy gyerek, olyan zaklatott és ideges volt ilyenkor. Szinte a környezetéről is megfeledkezett, annyira feszült volt ilyenkor. Ő nem látott engem, mert ilyenkor gyorsan eljöttem és távolról figyeltem. Alapvetően viszont ha azt nézem, hogy valaki eljut odáig, hogy "letagadja" a feleségét, mert pl. egy darab fotó és utalás sincs a közösségi oldalon róla (az említett "ágyjeleneten" kívül) és egy ismerőse szerint is "Szépek vagytok így négyen is...." ahogy egy a gyerekekkel közös fotó alá írták, szóval valamilyen szinten akkor csak nyilt dolog az ő problémás kapcsolatuk. Valamint a felesége azután javította ki a nevét a férjes (....-né) névre, miután azt az ominózus fotót feltette. E kettőből következtettem, hogy valamit észre vehetett és ez talán felém volt egy intő jelzés.Én is ekkor tudtam meg, hogy van felesége. Szóval az tény és igaz, hogy gyáva, illetve bizonytalan. Én most úgy döntöttem, hogy minden "kommunikációt" befejezek vele. Megpróbálom, de legalább is igyekszem elfelejteni. Olyan szinten, hogy el is tűnök a szeme elől, még a közösségi oldalon is. Meglátom, hogy erre mit lép. Vagy lesz végre annyira "tökös", hogy lép valamit, vagy ennyi volt az egész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!