Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak rá, vagy csak az időmet és a lelkemet pazarlom?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki nős és 3 gyerek apukája. Én független vagyok és gyerekem sincs. Egy helyen dolgoztunk ez év júliusáig én ekkor eljöttem onnan, mert más munkám lett. Év elején kerültünk "közelebb" egymáshoz, de néhány visszafogott beszélgetésen kívül semmi nem történt közöttünk. Bár többször talákoztunk a munkahelyen és néhányszor beszélgettünk is, és abból, hogy félreérthetetlenül kereste az alkalmat a talákozásokra vált nyilvánvalóvá számomra, hogy akar tőlem valamit... Ezután-miután már félreérthetetlen volt közeledési szándéka felém- egy közösségi oldalon kerestem rá és lettünk itt is ismerősök. Gondoltam mielőtt nyitok felé, vagyis fogadom közeledését, jó lenne többet megtudni róla, tisztán látni, hogy mit is akar.... Kalandot (szeretőt) mert nős, vagy normális (komoly) kapcsolatot mert független. Mert az utóbbi renden van, de az előzőre -korábbi keserves tapasztalatok okán- alkalmatlan vagyok. Ekkor láttam meg, hogy van 3 gyereke, hisz a közösségi oldal tele volt az ő fényképükkel, de a gyerekek édesanyjáról semmit nem találtam. Közös nyaralási fotókon is csak ő volt a 3 gyerekkel. Majd volt egy fotó, amin egy társaság szerepelt és ezen az egyik gyerek hozzászólásából kikövetkeztettem, hogy a fotón szereplő egyik nő lehet a gyerekek anyja, de nem férjes névvel szerepelt, bár ennek sok jelentőséget nem tulajdonítottam, hiszen ettől még lehetnek házasok. Innentől kezdve személyesen nagyon visszafogottan beszélgettünk, általában felszínes témákról, de mindíg kereste a társaságomat, ugyanakkor azt is láttam rajta, hogy fél és nagyon óvatos.... A közösségi oldalon már bátrabb volt, ott konkrét szexre utaló célzásokat is tett. Nem voltam benne biztos, hogy komolyan is gondolja, inkább éreztem ezeket a "beszólásokat" idétlen jópofaságnak szánt közeledésnek, mint valódi célzásoknak. Nem írtunk egymásnak rendszeresen és nem is túl sokat, de ezekre a célzásokra én nem reagáltam, mert amikor személyesen találkoztunk, egész más volt. Koromnál(40) fogva sokat tapasztaltam már a férfi tekintetek értelmezésében, mondhatom, hogy már szinte olvasok bennük, de az ő szerelmes tekintetét, pillantásait ahogy tudott rám nézni, nem lehetett félre érteni... A levelekben általában felszínes témákról jópofiztunk csak, illetve munkával kapcsolatos ugratásokról szóltak. Eleinte csak munkaidőben, aztán néha már munka időn kívül, otthonról is "beszélgettünk" a közösségi oldalon. Személyes találkozásaink pedig inkább hasonlítottak két összezavarodott, idétlen kamasz szerelmes vágyakozásaira... Igazán és egyértelműen nyilvánvalóvá akkor vált számomra, hogy van felesége, amikor tavasz környékén egy reggel egyszer csak hirtelen felkerült a közösségi oldalára egy fotó, egy "ágyjelentről", amin természetesen a feleségével szerepelt, a nő jelölte meg őt és így lett látható az ő oldalán is. Én mint nő mondom, bár ne tette volna fel a nő azt a fotót, mert inkább volt szánalmas a szituáció, mint kiábrándító...A nő láthatóan odabújt hozzá ő viszont félreérthetetlen undorral és közönnyel fogadta. Aztán jött a sok hozzászólás, aminek egytől egyig mind az volt a lényege, hogy a hozzászólók örülnek, hogy ezt látják, mert "Ennek így kell lennie....!" Ekkor vált nyilvánvalóvá számomra, hogy nős, de nagyon nem lehet rendben a házassága ha ez itt és így zajlik.... Egyszer a nyár folyamán aztán megkérdezte tőlem egy üzenetben, hogy "segítek e" neki....A kérdés konkrétan így hangzott: "Segítesz?!" Először nem tudtam, hogy hogy értsem a kérdést, de nem akartam értetlenségemmel esetleg a saját csapdámba szaladni. Gondoltam arra is, hogy nyilván szexuálisan szeretné, ha a segítségére lennék, de valahogy azt éreztem, hogy ez a kérdés többről szól... Úgy éreztem, hogy nagyon rossz házasságban élhet, aminek megmentéséért a felesége még nagyon küzd ő pedig már nem. Nyilván a felesége megérezte, hogy lehet valaki a képben (mint mondtam, elég sokat "kommunikáltunk" a közösségi oldalon így könnyen észrevehette a nő) ezért került fel a fotó, hogy lássam ő van, létezik.... Kérdésére én kérdéssel válaszoltam, és megkérdeztem tőle, hogy: "Baj van?" . Erre ő: "Ja, nincs, csak ha baj van segítesz?! Ez kérdés volt!" Én pedig azt válaszoltam, hogy "Ha baj van akkor igen!" Ezzel azt szerettem volna a tudtára adni, hogy ha rossz a házassága és válásra kerül a sor, számíthat rám... Viszont nem leszek a szeretője és nem akarok egy házasságot -még akkor sem ha az rossz- felborítani. Ezután soha nem tértünk ki erre a témára, de érezhetően egyre inkább ragaszkodott hozzám. A szexuális célzásai megszűntek és maradtak az egyre kedvesebb gesztusok és "jelzések". Én júliusban eljöttem arról a munkahelyről, de utalt rá, hogy "maradjunk kapcsolatban" és bár tudja, hogy nem értek dolgokat, "de nem kell mindent érteni...." Azóta maradtak szakadatlanul a naponta 3-4 óránként(!!!) történő jelzések egymás felé de semmi több... Nem tudom, hogy mit tegyek, mert ez így lelkileg nagyon megvisel. Nem tudom, hogy várjak e rá, mert csak idő kérdése, hogy vége legyen a házasságának vagy csak egy "pótlék" vagyok, addig amíg nem talál magának "valódi" szeretőt, kiutat....?
2017. okt. 15. 20:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

>Van egy férfi, aki nős és 3 gyerek apukája.

Eddig olvastam. Az ilyen kapcsolatok az esetek elsöprő többségében a lány számára végződnek rosszul. Nem értem, miért szavatják ilyen sokan mégis magukat. Egyszerűen ne kezdj gyerekes, házas férfival, sokkal joban fogsz járni.

2017. okt. 16. 08:56
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Csak az idődet pazarlod ezzel az egésszel. Hónapok teltek el, mégis semmi érdemleges nem zajlott le köztetek, még kommunikációs szinten se. Hisz még azt is hogy családos ember nem tőle tudod, hanem egy közösségi oldalról, következtetéseket vonsz le képekről, de vele nem beszélsz róla. Igazából itt a történetedben sok belemagyarázást érzek, mert egymás között csak utalgattok és rébuszokba beszéltek. Így ki tudja ő igazából mit értett a segitségkéréskor, és hogy a válaszod miként értelmezte. Számomra eléggé idétlenkedésnek hat ez az egész, pedig felnőtt emberek vagytok. Én amúgy valószínűnek tartom, hogy szeretőnek szeretett volna felszedni, annyi vér nem volt a pucájában, hogy nyíltan kimondja, de mivel az utalásait hárítottad, így ő is visszább vett, és ennyi. De azt feleslegesen várod, hogy majd elválik, pláne miattad, mikor semmi sincs köztetek.

Zárd le vele a kommunikációt, vagy beszéljezek végre nyíltan és egyenesen, mert ez a hülyéskexés nem vezet.sehova.

2017. okt. 16. 09:49
 13/28 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, én egyáltalán nem várom, hogy MIATTAM váljon el. Vicces és naív ábrándozás lenne ez a köztünk "történtek" (nem történtek) után.... :-) Alapvetően úgy vagyok vele, hogy ha rossz a házassága és ki akar beleőle lépni , akkor tegye, DE ne egy másik nőért(miattam)! Annak még jó vége -tapasztalataim szerint- soha nem lett... Bár az is igaz, hogy ritka az a "bátor" férfi, aki ezt magától, "segítség" nélkül megteszi... Én úgy gondolom, hogy zárja le a házasságát, még én azt sem bánnám ha egyedül lenne egy ideig utána, hogy legyen tisztába önmagával és azzal, hogy mit/kit is akar valójában. Aztán ha TÉNYLEG én kellek neki, AKKOR ott leszek. Ezt szerettem volna ha megérti és tudja azzal, hogy hónapok óta veszem és viszonzom a jelzéseit, vagyis még ha ilyen szerencsétlen módon is, de "mellette" vagyok.... és ha segítségre van (lenne) szüksége a váláshoz, erre utaltam azzal, hogy ha "baj van" akkor segítek. Nem mint szerető,(ezért nem reagáltam a szexre utaló célzásaira) hanem mint barát, amiből majd meglátnánk, hogy lehet e egyáltalán valami. De mivel nem kezdeményez értelmes kommunikációt (feltételezem, mert még magával sincs tisztában) viszont a ragaszkodása a "jelzéseiből" nyilvánvaló... Persze mind az való igaz, hogy feltételezésekre alapozott következtetések sorozata amiket én leírok, de tudjuk a mondást: "ha úgy érzi, akkor az úgy is van....!" :-) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2017. okt. 16. 12:00
 14/28 anonim ***** válasza:

Te sok mindent gondolsz, de az érintett személlyel nem beszélsz meg semmit. Szándékosan kerülitek a komolyabb kommunikációt, a lényegi témát egymás között, és így garantáltan sehova nem halad a történet. Mint ahogy eddig sem. Mindketten a másiktól várjátok, hogy valamit mondjon vagy tegyen már, de semmi, marad az üres fecsegés, találgatások sorozata. Egyszerűbb 20-adjára is kitérni az utalás alol, mint rákérdezni végre, hogy mit is akar, vár tőled.

Hihetetlen számomra, hogy ti tényleg felnőtt emberek vagytok, számomra kicsit olyan, mintha valami tini sztorit olvasnék. De még szerintem azok is érettebben tudják kezelni a kapcsolataikat.

40 éves vagy, nem leszel már fiatalabb, az idő gyorsan múlik, és képes vagy egy ilyen fickóra fecsérelni az idődet, aki arra nem képes, hogy ennyi idő elteltével felvállalja, hogy mit is akar tőled (mondjuk ebben te is partner voltál), csak gyerekes utalásokkal bombáz. Te meg mondjuk a másik fele vagy, aki inkább nem reagál semmit, minthogy tiszta vizet öntsön a pohárba.

Szerinted egy ilyen ember képes komoly döntéseket hozni? Tud "tökös" lenni, és kilépni a házasságából, meg a gyerekeinek is csak hétvégi apjuk legyen? Gondolkozz el ezen, mert szerintem nagyon el vagy tévelyedve.

2017. okt. 16. 13:14
 15/28 A kérdező kommentje:

"Te meg mondjuk a másik fele vagy, aki inkább nem reagál semmit, minthogy tiszta vizet öntsön a pohárba." Ez nagyon találó volt, jót nevettem!!! :-)))

Azt tudom, illetve láttam rajta, hogy nagyon fél... Nyilván nem tőlem, hanem talán attól, hogy felválalja az érzéseit, illetve azt, hogy mit akar tulajdonképpen. Szerntem még magától is, de leginkább talán a feleségétől, a családjától.Sokszor -ő nem tudta- de elkaptam egy-egy telefonbeszélgetését a feleségével, ahogy veszekedtek... Mint egy gyerek, olyan zaklatott és ideges volt ilyenkor. Szinte a környezetéről is megfeledkezett, annyira feszült volt ilyenkor. Ő nem látott engem, mert ilyenkor gyorsan eljöttem és távolról figyeltem. Alapvetően viszont ha azt nézem, hogy valaki eljut odáig, hogy "letagadja" a feleségét, mert pl. egy darab fotó és utalás sincs a közösségi oldalon róla (az említett "ágyjeleneten" kívül) és egy ismerőse szerint is "Szépek vagytok így négyen is...." ahogy egy a gyerekekkel közös fotó alá írták, szóval valamilyen szinten akkor csak nyilt dolog az ő problémás kapcsolatuk. Valamint a felesége azután javította ki a nevét a férjes (....-né) névre, miután azt az ominózus fotót feltette. E kettőből következtettem, hogy valamit észre vehetett és ez talán felém volt egy intő jelzés.Én is ekkor tudtam meg, hogy van felesége. Szóval az tény és igaz, hogy gyáva, illetve bizonytalan. Én most úgy döntöttem, hogy minden "kommunikációt" befejezek vele. Megpróbálom, de legalább is igyekszem elfelejteni. Olyan szinten, hogy el is tűnök a szeme elől, még a közösségi oldalon is. Meglátom, hogy erre mit lép. Vagy lesz végre annyira "tökös", hogy lép valamit, vagy ennyi volt az egész....

2017. okt. 16. 15:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha te tényleg rutinos 40 évesnek gondolod magad, akkor viselkedj is úgy, és ne ilyen mindenhonnan előrángatott dolgokat próbálj összekötni, mint egy facebookra kirakott fotó.
2017. okt. 16. 16:21
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen neked volt ez jelzés. Ha a nő nem használta a férjes nevét a köz. oldalon, akkor annak oka volt, valószínű, hogy eléggé fasírtban voltak, amiről a közelebbi ismerősök tudhattak is. Aztán kibékülhettek, ezért javította át a nevét is. Inkább az ismerőseik felé lehetett ez "üzenet". Én kevésbé hiszem, hogy ez rólad szólt volna. De látod, sokan sokféleképpen értelmezhetik ugyanazt, ezért mondom, hogy az, hogy te "x" dolgot gondolsz, meg hogy ezért meg azért reagáltál úgy a dolgokra, nem biztos, hogy ő is úgy értelmezte, és az jött le számára, amit igazából "üzenni" szerettél volna vele. Ezért is fontos a nyílt és őszinte kommunikáció, ami valahogy egyikőtöknek sem megy. Hát most is kérdéses, hogy a játszmázásod úgy értelmezi-e ahogy szeretnéd.
2017. okt. 16. 16:55
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem játszmázásnak szánom, hanem szeretném ezt lezárni vele, mert valóban nem vezet sehová. Tehát szándékom ezzel ennyi, nem több és ez azt hiszem egyértelmű is lesz számára. Ezt hogyan értelmezhetné máshogy???
2017. okt. 16. 17:13
 19/28 anonim ***** válasza:
Az előző kommented végét olvasd vissza. Meglátod erre mit lép..
2017. okt. 16. 17:41
 20/28 A kérdező kommentje:
Valószínűnek tartom,illetve remélem, hogy ő is rájön, hogy kapaszkodni egy telefon applikációjába és attól várni az életére a megoldást nem járható út.Egyébként sajnálom, de vele együtt minden ilyen helyzetbe lévő férfit. Így be fogja látni, hogy ezt be kell fejezni.Az életét magának kell rendbe tennie, vagy legalább is az ahhoz vezető utat megtalálnia. Én így gondolom.
2017. okt. 16. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!