Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vagyok. Úgy érzem, hogy kitépték a lelkemet. Valami tanács/tapasztalat van valakinek? Hogy lehet ezt túlélni?
1,5 évig voltunk együtt, de egyik napról a másikra megváltozott minden. Hanyagolni kezdett, hazudozni. Egyedül maradtam és félek a jövőtől.
28/L
Én is félek és már majdnem 30 vagyok 1 év híján... szőrnyű érzés nem??
Á de rá se hederíts ha szerencséd van nem nézel ki annyinak amennyinek. És ha jól tartod magad akkor szert tehetsz még szerelemre.
Nekem is most lett vége pár hónapja a kapcsolatomnak , és engem is nagyon megviselt .
Én próbáltam kitölteni az időmet valamivel így gyakrabban járok haza , edzek, mellette nekiálltam táncolni , és sokat vagyok a barátaimmal így kevesebbet gondolok a volt barátnőmre és szórakozom is , nem otthon nézem a szerelmes filmeket egy halom csoki kíséretében , szóval szerintem te is ha teheted minél többet menj el otthonról , próbálj új dolgokat és legyél erős...
Barátnők, buli, hobbi.
És van még jövőd, fiatal vagy még. Nekem sincs egy normális kapcsolatom 30 évesen, de még bízok benne, hogy lesz...
n
Akkor lehet ismerkedned kéne, a legtöbben nem baráti körből ismerjük meg a párunkat, hanem idegeneket ismerünk meg.
Ha valaki baráti körből tud az kiváltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!