Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Lányok/fiúk?!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Lányok/fiúk?!?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel ma van egy hónapja hogy minden nap beszélünk.Egy az érdeklődésünk meg minden egyéb:) De az nagyon furcsa nekem hogy első pát hétben minden mondatában bókok tömege volt,most meg kevésbé.Kételkedek mert még nem találkoztunk,és tartok attól hogy csak szívat.Akárhányszor mondom neki,mindig kiakad,és azt mondja hogy akkor is befogja nekem bizonyítani hogy Ő más mint a többi fiú. De például most láttam ,hogy csajokat likekolgat,ami nem nagy bűn,de nekem mint csajnak szarul esik:// Azt hozzá kell tennem hogy nem taliztunk még.72 km a távolság.Mindig mondja hogy menjek ,de szerintem nem a csajnak kell lépnie.Azt is írta hogy nem vagyok közömbös számára,és ha az lennék akkor nem keresne.

Segítsetek mit tegyek??? Nagyon össze vagyok zavarodva..

Tapasztalatokra/tanácsokra lenne szükségem:/ :)

2013. aug. 2. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
72 km nagy távolság , de ha annyira látni akarod akk mi a faszér nyűg elmenni ?! Ez meg hogy "jajj istenem az XY lájkolta egy lány képét " ettől leteszem a hajam -.- amúgy meg lehet hogy chaten jófej élőben meg egy fasztarisznya . Ezért jobb SZEMÉLYESEN ismerkedni .
2013. aug. 2. 20:00
 2/2 Günter de la vega válasza:
a távolság elég nagy cink..de ha pl egy városba tanultok vagy ilyesmi szovalha tudtok rendszeresen talizni akkor nemgond..az hogy milyen képeket lájkolgat az a saját magánélete..szerintem..viszont inkább neki kéne elmennie hozzád..mertaz elég tré ha ilyeneket irogat hogy nemvagy neki közömbös meg stb és akkor nemképes tenni érte hogy talizzatok
2013. aug. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!