Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Lányok/fiúk?!?
Van egy fiú akivel ma van egy hónapja hogy minden nap beszélünk.Egy az érdeklődésünk meg minden egyéb:) De az nagyon furcsa nekem hogy első pát hétben minden mondatában bókok tömege volt,most meg kevésbé.Kételkedek mert még nem találkoztunk,és tartok attól hogy csak szívat.Akárhányszor mondom neki,mindig kiakad,és azt mondja hogy akkor is befogja nekem bizonyítani hogy Ő más mint a többi fiú. De például most láttam ,hogy csajokat likekolgat,ami nem nagy bűn,de nekem mint csajnak szarul esik:// Azt hozzá kell tennem hogy nem taliztunk még.72 km a távolság.Mindig mondja hogy menjek ,de szerintem nem a csajnak kell lépnie.Azt is írta hogy nem vagyok közömbös számára,és ha az lennék akkor nem keresne.
Segítsetek mit tegyek??? Nagyon össze vagyok zavarodva..
Tapasztalatokra/tanácsokra lenne szükségem:/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!