Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha egy lány előttetek már 20 pasival volt?
Nem zavarna, mivel nem lépnék vele semmiféle kapcsolatba.
Majd még sógorozzam a fél falut, vazze?
- Engem onnantól érdekel egy lány, amióta mi együtt vagyunk, mit hozunk ki egymásból, mindenestől.
Ha azon elmélkedek, miért volt neki 20, a következők jutnak eszembe :
- azért volt 20, mert kíváncsi, eléggé fantáziadús a lány és szereti a f... sz és imád élvezkedni. nem csak magában.
- kereste azt, akivel igazán jó lesz, mert ugye mi sem sem maradunk együtt olyan nővel, aki szarul, vagy nem tud jól sz..pni :-)
- nekem jó érzés lenne, hogy az előző 20 valamiért nem kellett neki, én meg igen :-)
- semmit nem befolyásol nálam, mennyi volt neki előttem, nem ez alapján itélem meg
- szálljatok már magatokba kicsit, mi is minden szp nőre rámásznánk elvileg, ha lehetne. ő miért nem próbálhat fel 20 neki tetsző-vonzó pasit ?
- sokkal jobb egy 20-30 pasi után levő nővel élvezkedni, mint egy kezdő kis tapasztalatlannal, sztem.
hát tudnám még folytatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!