Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért omlottam össze mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért omlottam össze mikor szakítás után az exnek hamarabb lett párja mint nekem? Hogy lehet ilyenkor erősnek lenni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első exem szakítás után 2 hónappal már párkapcsolatban volt. Nekem ehhez 1,5 év kellett, és nagyon kellemetlenül érintett, úgy éreztem, ő jobb ember mint én, mivel hamarabb párra lelt.

Tudom ez nem ilyen egyértelmű, mégis...

Most megint egy szakítás után vagyok, és az ex sokkal-sokkal társaságibb ember, mint én vagyok, és nagyon sok az esélye annak, hogy hamarabb tud nálam új kapcsolatot kezdeni.

Mit tegyek, hogy akkor ne boruljak ki?

Ja, igen, gondolom érezhető az írásomból, hogy ő szakított most velem. Régen közös döntés volt, és mégis kibuktam, akkor most elhihetitek, hogy félek, ha most ráadásul én nem szerettem volna szakítani :-(. 2 évig jártunk.

Kérlek, válaszoljatok.

24/L

2010. máj. 29. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

:(

20F

2010. máj. 29. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi! Fel a fejjel!!! Tudom milyen! De szard le nagy ívből! Ha van barátnőd, némi baráti társaságod, tölts velük több időt. Meséld el nekik , hogy most neked szar, és szükséged van a társaságukra. Hidd el nekem hogy segíteni fognak. A másik meg a testmozgás is segít. Menj el fitneszbe, vagy ha ezt nem teheted meg, akkor kezdj el futni. Futni olyan helyen ahol futni szoktak az emberek. Fuss együtt nővel, férfival a lényeg hogy barátkozz, ismerkedj. Remélem tudtam segíteni. Üdv23F
2010. máj. 29. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ez természetes. Minden szakításban vannak vesztesek és győztesek... Bár sosem értettem hogy lehet ezen kiborulni. És ha hamarabb ván párja mint neked? Szard le, elhiheted, jobban leszel :)
2010. máj. 29. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Tegnap én is hasonló kérdést írtam ki... :) A különbség annyi volt, hogy nekem akkor is fura érzésem van, ha 3 évvel ezelőtti párom képeibe botlok most közösségi oldalakon. Egyszerűen valamiért megérint, hogy boldog, és már nem velem... Minden exem iránt így érzek, holott szerelem már nem köt egyikhez sem! Fura, és rossz... próbáld terelni a gondolataidat, ha ilyen történne!! Jobbat nem tehetsz! 20/L
2010. máj. 29. 13:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Ó, ugyan... Rá se ránts.

Amikor szakítottam egy kedves volt barátnőmmel, két hétre rá összefutottunk, és bejelentette, hogy neki van új pasija. (Mindezt egy két éves kapcsolat után...)

Ne foglalkozz senkivel, éld a saját életedet, őt meg felejtsd el.

2010. máj. 29. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok... akkor azt hiszem én szolgálhatok a legjobbal! :) Egy év után azzal a dumával hagyott el 18 éves koromban a párom, hogy "talált jobbat"... :) Egy iskolába jártunk, következő nap már rezzenéstelen arccal ölelgette az orrom előtt azt a lányt. Azt hiszem nem kell ecsetelni... gyilkolni tudtam volna! :S
2010. máj. 29. 14:14
 7/8 anonim válasza:
hmm engem 5 év után dobott így, és pillanatnyilag kilátástalan a helyzet, öngyilkos gondolatok ilyesmi, nem tudom erre mi a megoldás, de ha van szóljatok
2010. máj. 29. 17:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a válaszokat!

Ez gyorsan ment: fél órája kiírta facebookra, hogy van barátnője.

2010. máj. 29. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!