Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért omlottam össze mikor szakítás után az exnek hamarabb lett párja mint nekem? Hogy lehet ilyenkor erősnek lenni?
Sziasztok!
Első exem szakítás után 2 hónappal már párkapcsolatban volt. Nekem ehhez 1,5 év kellett, és nagyon kellemetlenül érintett, úgy éreztem, ő jobb ember mint én, mivel hamarabb párra lelt.
Tudom ez nem ilyen egyértelmű, mégis...
Most megint egy szakítás után vagyok, és az ex sokkal-sokkal társaságibb ember, mint én vagyok, és nagyon sok az esélye annak, hogy hamarabb tud nálam új kapcsolatot kezdeni.
Mit tegyek, hogy akkor ne boruljak ki?
Ja, igen, gondolom érezhető az írásomból, hogy ő szakított most velem. Régen közös döntés volt, és mégis kibuktam, akkor most elhihetitek, hogy félek, ha most ráadásul én nem szerettem volna szakítani :-(. 2 évig jártunk.
Kérlek, válaszoljatok.
24/L
Ó, ugyan... Rá se ránts.
Amikor szakítottam egy kedves volt barátnőmmel, két hétre rá összefutottunk, és bejelentette, hogy neki van új pasija. (Mindezt egy két éves kapcsolat után...)
Ne foglalkozz senkivel, éld a saját életedet, őt meg felejtsd el.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Ez gyorsan ment: fél órája kiírta facebookra, hogy van barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!