Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom tinilányokat néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom tinilányokat néz meg? Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés
A párom 28 éves. Mikor összejöttünk, még a nõies alkat jött be neki.(Például Michelle Wild.) Késõbb viszont elkezdtek neki bejönni a csontváz lányok. Tipikusan azok, akik úgy 14-16 közötti rettenetesen sovány lányok. De néha mintha jóval fiatalabbakat is megnézne. De lehet már beképzelem...Elkezdett szekálni, hogy fogyjak le 50 kg alá (168 cm mellé). Általában 62 körül vagyok, bár miòta ez van folyamat szenvedek a fogyózással. De a gimis súlyom is 54 volt. És mindenki piszkált, hogy túl vékony vagyok. Akkor még azon szenvedtem, hogyan lehetnék több kg...Olyanokkal is jött, vegyek kislányos bugyikat. Néha befogja a szám szex közben és hasonlók. Ilyenkor lehet azt képzeli, egy lányt erõszakol? Néha az az érzésem, hogy pedofil hajlama van. Kezd az lenni bennem, hogy gyereket is félnék szülni neki, pedig lassan ideje. Szerinte hülye vagyok és menjek orvoshoz. Szerintetek ez normális és túlagyaltam a dolgot? Kíváncsi vagyok mások véleményére.
2017. okt. 14. 23:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Egy centivel vagyok magasabb nálad és 52 kiló vagyok. 48 kilóval néztem ki eddig a legjobban, kicsit sem volt anorexia.

Most 89 centi a csípőm, 61 a derakam és 84 vagyok mellben. A fenekem van, hogy csak 38as nadrágba fér bele, de a ruháim Sesek, feszülnek.

Ha te nagyobb vagy nálam jó tíz kilóval, akkor szűk Mes vagy inkább Les ruhákat hordhatsz.

A környezetet tojd le, a lényeg, hogy magadnak tetszél. Egyébként ha megfigyelted volna, mindig csak a nagydarab emberek és a szüleink szólnak azért, hogy vékonyak vagyunk.

Másrészt szólj már neki, ha neked így nem tetszik a szex.. szerintem nincs semmi rossz egy kicsit durvább szexben, vagy esetleg egy olyan perverzióban, amit kiélhet veled.

Ja, lehet, hogy gerjed a tizenéves gyereklányokra. A legtöbb férfi gerjed rájuk.. és nem, nem azért, mert ők már érett nők, hanem pont az alá fölé rendelt viszony és a gyereklányos testük miatt.

Viszont, aki ki is éli ezt a vágyát vagy össze is jönne velük, az nem normális.

Egyébként az apalánya viszony más. Az ötvenes apák sem gerjednek normális esetben a huszonéves felnőtt lányaikra, hiába felnőtt nők már.

Beszéljetek a szexuális vágyaitokról, ha valami nem tetszik, akkor pedig szakíts.

Ja és nekem is szólt az egyik exem, hogy hordjak már franciabugyit, mert nem néz ki jól a fenekem tangában és zavarja, hogy minden kilátszik, semmi sejtelmesség nincs benne. Teljesen igaza volt.

Most egy rakás fehérneműm van a nagy fenekemre, a hipszter fazonú bugyi áll a legjobban.

Ha a kislányos bugyi alatt a gyerekfazont érti és fehérben vagy mintásban szeretné, akkor viszont dobd. De simán lehet, hogy csak tangában nem talál szexinek és gőze nincs, hogyhívják a másik fazonú bugyit.

2017. okt. 15. 03:53
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

"Ja, lehet, hogy gerjed a tizenéves gyereklányokra. A legtöbb férfi gerjed rájuk.. és nem, nem azért, mert ők már érett nők, hanem pont az alá fölé rendelt viszony és a gyereklányos testük miatt. "

Mondd, te alapból vagy ilyen hülye vagy segít valaki??? Úristen. Szerinted normális, ha valaki egy gyereklányra csorgatja a nyálát? Beteg vagy.

2017. okt. 15. 07:39
 13/16 anonim ***** válasza:
51%

Mondd már meg, hol olvastad, hogy szerintem normális?

Azt írtam, hogy a többség megfordul utánuk, szexuális vonzalmat ébreszt bennük egy 14-15 éves lány bikinis teste is.

Szerintem sem normális, de nem járok szemellenzővel, továbbá voltam 14+ éves. Ugyanúgy utánam fordult a fél utca, mint 20 éves koromban.

Továbbá vannak férfi ismerőseim így 30 felé, mind megnézi a csinos gimnazistákat, de van bennük annyi gerinc, hogy nem dugják meg őket és nem járnak velük.

Aki tagadja, hogy a felnőtt férfiak gerjednek a tinikre, az álomvilágban él.

2017. okt. 15. 09:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Pedomaci. :)
2017. okt. 15. 12:20
 15/16 anonim válasza:
A mai tinilányok testileg eléggé fejlettek, úgyhogy teljesen normális, ha egy pasi utánuk néz(Az már nem, ha le is fekteti őket). Az viszont, hogy is mondjam... UNDORÍTÓ, hogy anorexiás kislányokra izgul a barátod!
2017. okt. 30. 14:18
 16/16 Missi_Key ***** válasza:
Amugy lol, hol volt a pasid amikor én gyerek voltam?.... Pont az idösebb pasikra gerjedtem...na erre mit szólsz xD
2017. nov. 4. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!