Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tinilányokat néz meg? Ez mennyire normális?
Egy centivel vagyok magasabb nálad és 52 kiló vagyok. 48 kilóval néztem ki eddig a legjobban, kicsit sem volt anorexia.
Most 89 centi a csípőm, 61 a derakam és 84 vagyok mellben. A fenekem van, hogy csak 38as nadrágba fér bele, de a ruháim Sesek, feszülnek.
Ha te nagyobb vagy nálam jó tíz kilóval, akkor szűk Mes vagy inkább Les ruhákat hordhatsz.
A környezetet tojd le, a lényeg, hogy magadnak tetszél. Egyébként ha megfigyelted volna, mindig csak a nagydarab emberek és a szüleink szólnak azért, hogy vékonyak vagyunk.
Másrészt szólj már neki, ha neked így nem tetszik a szex.. szerintem nincs semmi rossz egy kicsit durvább szexben, vagy esetleg egy olyan perverzióban, amit kiélhet veled.
Ja, lehet, hogy gerjed a tizenéves gyereklányokra. A legtöbb férfi gerjed rájuk.. és nem, nem azért, mert ők már érett nők, hanem pont az alá fölé rendelt viszony és a gyereklányos testük miatt.
Viszont, aki ki is éli ezt a vágyát vagy össze is jönne velük, az nem normális.
Egyébként az apalánya viszony más. Az ötvenes apák sem gerjednek normális esetben a huszonéves felnőtt lányaikra, hiába felnőtt nők már.
Beszéljetek a szexuális vágyaitokról, ha valami nem tetszik, akkor pedig szakíts.
Ja és nekem is szólt az egyik exem, hogy hordjak már franciabugyit, mert nem néz ki jól a fenekem tangában és zavarja, hogy minden kilátszik, semmi sejtelmesség nincs benne. Teljesen igaza volt.
Most egy rakás fehérneműm van a nagy fenekemre, a hipszter fazonú bugyi áll a legjobban.
Ha a kislányos bugyi alatt a gyerekfazont érti és fehérben vagy mintásban szeretné, akkor viszont dobd. De simán lehet, hogy csak tangában nem talál szexinek és gőze nincs, hogyhívják a másik fazonú bugyit.
"Ja, lehet, hogy gerjed a tizenéves gyereklányokra. A legtöbb férfi gerjed rájuk.. és nem, nem azért, mert ők már érett nők, hanem pont az alá fölé rendelt viszony és a gyereklányos testük miatt. "
Mondd, te alapból vagy ilyen hülye vagy segít valaki??? Úristen. Szerinted normális, ha valaki egy gyereklányra csorgatja a nyálát? Beteg vagy.
Mondd már meg, hol olvastad, hogy szerintem normális?
Azt írtam, hogy a többség megfordul utánuk, szexuális vonzalmat ébreszt bennük egy 14-15 éves lány bikinis teste is.
Szerintem sem normális, de nem járok szemellenzővel, továbbá voltam 14+ éves. Ugyanúgy utánam fordult a fél utca, mint 20 éves koromban.
Továbbá vannak férfi ismerőseim így 30 felé, mind megnézi a csinos gimnazistákat, de van bennük annyi gerinc, hogy nem dugják meg őket és nem járnak velük.
Aki tagadja, hogy a felnőtt férfiak gerjednek a tinikre, az álomvilágban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!