Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tinilányokat néz meg? Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
A párom 28 éves. Mikor összejöttünk, még a nõies alkat jött be neki.(Például Michelle Wild.) Késõbb viszont elkezdtek neki bejönni a csontváz lányok. Tipikusan azok, akik úgy 14-16 közötti rettenetesen sovány lányok. De néha mintha jóval fiatalabbakat is megnézne. De lehet már beképzelem...Elkezdett szekálni, hogy fogyjak le 50 kg alá (168 cm mellé). Általában 62 körül vagyok, bár miòta ez van folyamat szenvedek a fogyózással. De a gimis súlyom is 54 volt. És mindenki piszkált, hogy túl vékony vagyok. Akkor még azon szenvedtem, hogyan lehetnék több kg...Olyanokkal is jött, vegyek kislányos bugyikat. Néha befogja a szám szex közben és hasonlók. Ilyenkor lehet azt képzeli, egy lányt erõszakol? Néha az az érzésem, hogy pedofil hajlama van. Kezd az lenni bennem, hogy gyereket is félnék szülni neki, pedig lassan ideje. Szerinte hülye vagyok és menjek orvoshoz. Szerintetek ez normális és túlagyaltam a dolgot? Kíváncsi vagyok mások véleményére.
Én ott hagytam volna a p-ba, amikor elkezdi mondani, hogy az így is jó alkatodból csinálj anorexiás kislányt. Igen, elég pedofil iránynak tűnik
2017. okt. 14. 23:10
3/16 anonim válasza:
A magasságodhoz az 50 kg alatti testsúly veszélyesen alacsony, konkrétan arra kér, hogy sodord magad veszélybe. A kislányos bugyi iránt igény, meg a 14-16 éves lányok bámulása is aggasztó. Nem hogy a gyerekkel várnék, de komolyan elgondolkodnék, szeretnék-e vele maradni.
2017. okt. 14. 23:11
4/16 anonim válasza:
"...és gyereket is félnék szülni neki, pedig lassan ideje"
Gyereket szülni? Ennek? Ne bolondozz már. Tudod, minek lenne itt az ideje? Otthagyni és normális fickó után nézni...
2017. okt. 14. 23:11
5/16 anonim válasza:
Kérsező, ennek a barom beteg állatnak sosem szülsz gyereket, ha van egy minimális eszed.
2017. okt. 14. 23:12
6/16 anonim válasza:
Hát ez nagyon kemény.
A súlyod pont ideális, de nem akarlak elkeseríteni, viszont a terhességgel felszaladhat pár kg. Ezt természetesen le tudod adni, de nem biztos, hogy a palid bír majd annyit várni rád...
A kislányos bugyi is nagyon durva, és ezek után szerintem nem képzeled be, hogy tiniket néz meg. Biztos, hogy tényleg végignézi őket.
Én nem lennék együtt egy ilyen emberrel, de a döntés mindenképp a tiéd.
22/N
2017. okt. 14. 23:14
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerõsítést. :(
2017. okt. 14. 23:16
8/16 anonim válasza:
Szánalmas a barátod
2017. okt. 14. 23:19
9/16 anonim válasza:
Minden meredek, de hogy befogja a szád???? Miért nem vágtad még pofán?
2017. okt. 14. 23:45
10/16 Missi_Key válasza:
ha nem tetszik valami sex közben, miért nem jelzed?...vagy szólsz neki sex után...hiába nyafogsz itt nekünk ha ő meg úgy érzi hogy élvezed, mert b*szol szólni...néma gyereknek.
a testsúly pedig sokkal kevesebbet mond az alkatodról mint pl egy derék kerület..csak mondom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!