Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel 5 éve leszünk együtt de egy másik csávó elkezdett bekavarni és úgy néz ki sikeresen. Mit tegyek?
Egy ilyen után nem neked kellene bizonyítanod, hanem neki. Ha még nekiállsz teperni utána, akkor azzal csak azt éred el, hogy 100x meg fogja veled csinálni ugyanezt. Mindig jön majd egy Géza, egy Pisti vagy egy Béla és te mindent megbocsátasz. Ne legyél hülye!
29N
Mit vártál egy tini kapcsolattól, de komolyan a mai világban?
Most "felnőtt" a leány és "mazsolázna" a világban, mert rájött, hogy van müzli is nem csak tej mondhatni, aztán ha sokszor pofára fog esni a jövően, akkor újra meg fog találni...talán, de kell e neked ez...
Hagyd a fenébe és lépjen, ha neki csak ennyit jelentettél...megunt téged, mint gyerek a játékát.
Mondtuk már vagy 20-an, hogy mit tegyél! Megmondod neki, hogy csomagolja össze a cuccait és kibacajtod az ajtó elé, aztán mosolyogva levelezhet tovább a csávójával!
Legyél már férfi basszus! Vagy akkor maradj meg lábtörlőnek, nézd el neki a 20.pasiját is majd, csak akkor ne itt vinnyogj! Komolyan mondom nőként sokkal határozottabban kivágtam másokat fele ennyi hülyeségért is.
Én nem tudom megmondani mi a helyes, mi lenne jó hosszútávon, vagy egymásnak vagytok-e teremtve. A pillanatnyi helyzet megértésében szeretnék inkább segíteni.
Ez hiába látod így, nem egy hirtelen történés, csak te nem vettél észre semmit. Aki szerelmes, akinek tartalmas a kapcsolata, azt nem lehet elcsábítani. Lehet, hogy akkor is beszélgetne a sráccal, mert amúgy is jófej és jó barát, de nem olyan értelemben lenne az, amitől tartanod kell. Azt érzed, hogy az a srác csábította el, és erre a problémára koncentrálsz, de ez valójában nem erről szól. 5 év sok idő, az tény. Az is tény, hogy eljönnek a szürke hétköznapok is. Viszont ha már csak ezek a szürke hétköznapok vannak, és nincsenek olyan pillanatok, ami miatt újra és újra belehabarodtok a másikba, akkor érdekesebb lesz a külvilág, és belefurakodhatnak mások is. Ha a miért vagyunk együtt kérdésre ebben a korban az a válasz, hogy "mert így jó, és kényelmes, meg már öt éve együtt vagyunk, és ezt már csak nem dobjuk el" és nem egy erőteljes szívdobogás, akkor bizony képbe léphetnek eféle "izgalmas lovagok". Negyven évesen két gyerek mellett már ez a biztonság az elsődleges (legalábbis én úgy gondolom ez lesz), de 21 évesen ez még bőven nem elég. Hiába jöttetek össze már 5 éve, a hormonok még mindig tombolnak. Még mindig könnyen lehet "pillangó repkedősen" szerelmesnek lenni, sőt, valószínűleg még mindig erre vágyik a barátnőd.
Én azt tanácsolom, hogy ha már eddig nem gondolkoztál el rajta, akkor legalább most gondolkozz el rajta, hogy miért mondta anno, hogy nem jó a kapcsolat? És hogy őszintén, van-e értelme megjavítani?
És ha úgy döntenél igen, akkor arra koncentrálj. Ne arra, hogy a másikat lesöpörd a színről, vagy hogy jön ő ahhoz, hogy másfél hónap után felvegye a versenyt veled. Mert látod hogy így. Ez a helyzet. Arra koncentrálj, hogy tulajdonképpen miért is lenne neki jobb veled? Csak azért, mert 5 éve együtt vagytok? Csak azért, mert annyi mindent átéltetek együtt? És még 5 év múlva mi lesz? Csak azért lesztek együtt, mert már 10 éve együtt vagytok? És az első 5 évben annyi mindent átéltetek?
Szerintem arra koncentrálj, hogy a ti kettőtök kapcsolatát jobbá tedd. Szánjatok egymásra időt. Csábítsd el. Érd el, hogy újra beléd szeressen, mint az elején.
És ha esetleg sikerül, akkor soha ne hagyjátok többször, hogy a sok "már olyan régóta együtt vagyunk" gondolat között elvesszen a lényeg, hanem mindig tegyetek a kapcsolatért. És legyél te az, aki időnként (5 évenként) felbukkansz a színen és elcsábítod újra és újra. Valójában végső soron csak akkor lesz több ez a kapcsolat, mint a másfél hónapos ismeretség, ha ez is sikerül.
Aztán ezek alapján, meg az érzéseid alapján döntsd el, hogy ez a lány-e az akit, újra és újra elcsábítanál, vagy esetleg üresedést hirdetsz ezen a pozíción. De tanulságnak szerintem akkor is vidd tovább azt, hogy attól még, hogy régóta együtt vagytok, nem szabad veszni hagyni a kezdeti lángolást.
Aki eldobna egy alapvetően jól működő kapcsolatot - vagyis ezek szerint csak felszínen az - egy kéthónapos valamiért, az olyan ember.
Én ezek után egy pillanatig nem tepernék, sőt, összepakolnám a cuccát és kitenném.
Hidd el, ez nem az utolsó eset volt, lehet, hogy még most "megjavítjátok", de te tényleg úgy akarsz élni, hogy "mivan ha ismét jön egy másik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!