Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferfi-nö baratsag? Mit gondolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfi-nö baratsag? Mit gondoltok erröl? A baratomnak szinte több lany baratja van, mint fiu.

Figyelt kérdés

Nem is arrol van szo, hogy feltekeny vagyok, csak en ugy tapasztaltam, hogy ferfi-nö baratsagban mindig jelen van valamifele vonzalom.

szoval lehetseges az, hogy a fiu egyaltalan nem nezi meg lany baratjat ugy mint nö? Az ö eseteben csinos lanyokrol van szo. tudom, hogy abszolut csak baratok, csak ott motoszkal a fejemben, hogy törtenhet barmi.

2010. máj. 29. 00:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem vannak fiú barátjaim. az a helyzet,hogyha valakire először barátként nézek,és fiú,akkor valami okból kifolyolag idegesítő leszek.folyton vele lógok,stb.és ez elég ahhoz,hogy ne vonzódjanak hozzám :D velük van jó barátságom.de amint érzem,hogy lehet hogy bejönne a pasi,akkor úgy viselkedek vele,és akkor többnyire rám hajtanak.abból meg már nem lesz barátság. szóval,csak akkor létezhet,ha egyik sem vonzódik a másikhoz. az elrontja.
2010. máj. 29. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem is sokkal többlány barátom van.. :) de ez nem gond.. a barátnőmet szeretem, és ha van is valamiféle vonzalom a másik lány iránt, az a nyomába sem ér annak amit a barátnőm iránt érzek.. ezért nem is lesz belőle semmi.. csak barátság. :)
2010. máj. 29. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nincs.Az egyik fél mindig többet akar.
2010. máj. 29. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Nekem is szinte csak fiú barátaim vannak. Van, akit vonzónak is tartok, de mivel a haver-barátom, ezért ilyesmi eszembe sem jutna soha :)
2010. máj. 29. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:

"Fiú-lány barátság nincs! Gerjednek egymásra"

Érdekes gondolat, szóval akivel úgy mond barát vagy az ellenkező nemből valamiféle érzelem vonzalom köti inkább össze a két személyt?

2010. máj. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!