Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátomnak karácsonyra? 15 éves és fél éve járunk. Mit gondoltok?
A törülköző nem rossz ötlet, de egy jópofa mintás boxer szerintem mindenképp jobb. :)
Vagy egy saját elképzelés szerinti póló stb.
Nem ismerem a barátod, de szerintem semmiképp se valami plüss, vagy egyéb "nyálas" dolgot ajándékozz neki.
Az a legvackabb, ha fél év után veszel neki valamit, de még az sem tudod, hogy mit vegyél neki! Az ilyeb személytelen tömegcuccok a legrosszabbak! Próbálj neki személyeset csinálnia két kicsi kacsóddal! =)
Én egy karkötőt kaptam anno,nem nagy durranás, mellé egy 3 oldalas levelet (mert nem tudta személyesen odaani - de ez most mindegy) ami már a kezemre sem fér, de állandóan a zsembemben hordom... Nem az számit hogy mit, hanem hogy kitől, és (legalábbis nekem) az, hogy az ajándékozó jut-e az ajándékról az eszembe...
Remélem segítettem!
17/F
Szerintem a törölközö kicsit tömegcikk lett, vegyél valami egyedibb dolgot. Sztem egy közös fénykép, vagy a képetekkel ellátott bögre (1-2 ezerért már csinalnak ilyet barmelyik plazaban hozott képből persze) vagy valami vicces póló amit neki csinaltatsz sokkal hatásosabb!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!