Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy a barátomnak névnapjára szerelem páfrány gyanánt orchideát vettem?
az irchidea macerás növény és csak speciális körülmények között marad meg hosszútávon.
egy szobafenyő jobb ötlet lett volna, de ez a te döntésed.
A szerelempáfrány fantasztikus ötlet, az orchidea meg még inkább, hiszen, ha gondozod is, akkor is elpusztul...
Mindez cinizmus és irónia nélkül: Nem jó ötlet. Egy fiú nem vágyik szerelempáfrányra. Az meg még inkább nem jó ötlet, hogy egy ennyire kényes növényt vettél neki.
Viszont minden ajándék esetében a szándék a fontos, annak meg szerintem aranyos. :)
20F
Ilyet lányoknak szoktak. Egy pasinak hááááááát hagy ne mondjak véleményt. Nekem egy Fikuszom van. Jobban is tetszik, meg strapabíróbb :)
22F
Mindeddig nem is tudtam, mi az a szerelempáfrány. :) És úgy látom, tényleg nem kell páfránynak lennie... Egyébként nem biztos, hogy nem bírja sokáig az orchidea. A mai hipergénmódosított orchideák nagyon sokáig bírják. Itthon is van egy és május óta virágzik, tehát nem, hogy nem pusztult el, hanem nyílik.
Fiúnak ilyet adni azonban elég gáz. A fiúk általában nem szeretnek ilyenekkel bíbelődni és egy növény ápolgatásában nem azt látják, hogy most a szerelmükért tesznek valamit, hanem nyűgöt.
az egy sima páfrány(szobanövény)
CSak valaki kitalálta hogy a szerelmük addig fogtartani amíg él a növény( vagyis ha szerelempáfrányt kapsz akkor ezerrel gondozni kell mert ha nem teszed a csajod/pasid kiakad ha elszárad)
Kaktuszt kell venni! :) szerelemkaktusz, milyen romantikus :D vagy moszatot, tudjátok: "A moszatóóók, moszatóóók, mindent kibírnak..." :) http://www.youtube.com/watch?v=pWwY8HZnKPA
bocs az OFF-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!