Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Inkább vonzz, vagy megijeszt egy ilyen lány?
Aki nagyon ambíciózus, szép karriert szeretne befutni, mondhatni az okosabb fajtából való. Vannak célkitűzései, amiket mindenáron meg akar valósítani. Az a mottója, hogy határ a csillagos ég. Mindent el lehet érni, csak akarni kell! Talán enyhén munkamániás, de a partnert ezért nem hanyagolná.
A pasikat ez inkább taszítja? Most őszintén hogy álltok egy ilyen emberhez?
én nekem is vannak kitűzött álmaim, ez teljesen normális..én is céltudatos vagyok.. munkamániás nem ..csak maximalista, ha valamit csinálok az legyen jó. de amúgy spontán is ugyanúgy tudok lenni. azt csinálok, amit akarok és jónak látok :)
te tudsz spontán is lenni ?
Ha munkáltató lennék, akkor biztos felvennélek dolgozni, de párnak nem kellenél.
Egyszerűen egy nőben és a barátaimban mást keresek, mint egy céltudatos karrieristát. Voltak ilyen barátaim, nem sok vonzó van már bennük számomra. Nem vagyunk rosszban, de a szabadidőmet nem velük akarom eltölteni. Mindig keresnek, hogy menjek hozzunk össze egy találkozót, de nekem már semmi kedvem hozzájuk.
Én is sikeres vagyok a munkámban, de az csak egy része az életemnek, nem a karrierem építésével akarom eltölteni azt a pár évtizedet, amíg még élek.
Párként, hát nem is tudom, még nem volt szerencsém ilyen típusú lányhoz, de azthiszem mindenképen jó lenne, mert egy komolyabb kapcsolat esetén közös célért nem egyedül kellene küzdeni. Másrészt, nemtudom, hogy "két dudás egy csárdában" hogy férne meg, ugyanis magam is céltudatos vagyok és a korosztályomabn mindenki a szüleivel él és mindent tölük kap, Én viszont 100%-ban önálló vagyok.
21/F
"Nem vagyok csúnya, követem a divatot,"
Hát nálam a kettő eleve kizárja egymást. A legtöbb férfi nem ilyen nőt keres egyébként, aki igen, az szintén karrierista, és inkább üzletként fogja fel a párkapcsolatot, mint bensőséges lelki kapcsolatként. Kivétel persze van.:)
25/anti-karrierista srác :D
Köszi a válaszokat! Persze nekem sem ez jelenti a teljes életet, csak nagyon fontos, hogy meglegyenek később az alapok. Amire építeni lehet.
A spontaneitással nincs baj, én is ugyanúgy szeretek élni és szórakozni, mint mások. És a barátaim sem panaszkodtak még szerencsére. Rájuk is van időm bőven. De tény, hogy karrierépítés nélkül én nem tudnék meglenni. Most így gondolom, igaz még egyetemre járok munka mellett, de szerintem ez később sem lesz másképp.
Azért a hozzászólásokból azt látom, hogy nem vagyok teljesen reménytelen. :)
Nem ezen múlik a vonzóság.
Semmiképp sem taszító.
Aki nem karrierista, az meg annyi pénzt se fog tudni keresni, hogy legyen saját lakása, háza.
Valakinek a szülei szrják a pénzt és/vagy odaadják a naplópó gyerekeiknek, vagy vesznek neki egy kérót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!