Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeg András kérdése:
Romantikus randevút szervezek a barátnömnek. Tippeket várok kinek mi jött be idáig?
Figyelt kérdés
2010. máj. 28. 22:06
1/5 anonim válasza:
Estefelé, csillafényes égbolt :)
Sötét helyen, ahol látni a csillagokat :)
Egy kis bor egy kis kaja :)
Én ilyen randival lepném meg a szívem választottját :)
Csak az időjárás néha közbeszólhat :S
2/5 anonim válasza:
kirakni mécsesekkel az utat az ajtóig,gyertyafényes vacsi a szabadban,aztán meg egy jó szex...ha ő is akarja
3/5 anonim válasza:
Engem egyszer habfürdővel várt a párom... piros, illatos mécsesek égtek az egész fürdőszobában (félhomály), és a kád mellé volt készítve egy üveg meggy bor, amit hatalmas talpas poharakból ittunk meg, majd kaptam egy laza váll masszázst fürdés közben. Alapjáraton nem vagyok egy romantikus beállítottságú csaj, de abban a fél órában királylánynak éreztem magam. Meg is háláltam az este további részében! :) 20/L
4/5 anonim válasza:
szerintem maradj a vacsinál, lehet szégynelősen venné a közös fürdőt és csak mégjobban elrontanád a napját ahelyett hogy...
szerintem is, füstölő, gyertyák, kis zene kérd fel 1 táncra:P az olyan édes:)aztén csókold meg és vezesd asztalhoz, közben játszd el a pincért
én nagyon örülnék 1 ilyennek
de sajna jelenleg nincs párom
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat...Ha valakinek még van ötlete azt nagyon várom...
2010. máj. 28. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!