Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen romantikus randit találjak ki barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 vagyok barátnőm is és már fél éve járunk. Szeretném meglepni valamivel egy romantikus randival vagy valami ilyennel. Győriek vagyunk ha ez segít. Olyan lenne jó ami nem nagyon pénzköltéses.Akár itthon csinálni valamit. Előre is köszi.2011. jan. 8. 19:06
1/4 anonim válasza:
Korizás? Szánkózás? Bár már olvad:) Plázanézegetés forró csokival? Otthon: dvdzés?
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok jártas Győrben, de esetleg valami kilátó vagy ilyesmi ahonnan szép a kilátás vagy menjetek el oda a Duna partjához a sétálóhoz(?). Vagy hívd el magatokhoz (ha nincsenek otthon a szüleid)gyújts gyertyát meg ilyenek és maszírozd meg. Én pl. ennek örülnék most a legjobban.
4/4 A kérdező kommentje:
még semmi vagyis ezek közül. majd lesz de azért az ötleteket várom
2011. jan. 28. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!