Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miert csinaljaezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miert csinaljaezt velem a ferjem?

Figyelt kérdés

9 honapos a lanyunk es ugye a szules nyomai latszanak a testemen.Meg nem sikerult visszanyerni az alakomat,mert meg szoptatok,nem akarok addig dietazni,mert nem javasolt. Valamelyik nap voltunk egy ruha uzletben es mondom a paromnak, hogy nekem mar lehet h nem talalunk itt ruhat,mert ezek kisebbek. (regebben 38as ruhakat hordtam,most 40es kell, nem olyan sok, de egy merettel tobb) erre megjegyezte h van kismama reszleg is... de nem vagyok terhes... olyan rosszul esett:( vannak nalam nagyobb darab emberek is,nem vagyok az a hajszal vekony,de sose voltam az... ezert szuljon az ember masikgyereket akar? Nyilvan a szex sem olyan mar mint regen, de tesz is rola ezekkel a beszolasokkal,hogy az ember amugyis alacson onbizalma meg kevesebb legyen. :(:(:(

Annyira rosszul erint ez a dolog es nem tudom miert csinalja... :(:(:(

Kedves ferjek, ti is beszoltok ilyeneket a felesegeiteknek? Ez normalis szerintetek?Vagy lehet h mar nem tetszem neki igy? 11 eve vagyunk egyutt....a gyereket mindketten akartuk.

2017. okt. 10. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Miért ne lehetne diètázni a szoptatás alatt? Semmi bajotok nem lesz, ha egészségesen, mértéktartóan étkezel. A drasztikus fogyókúrát kell kerülni. De azt nem csak a szoptatás alatt, hanem mindig. 40es méret még szokott lenni az üzletekben. Sőt, néha 42-est is ki lehet fogni. Abban meg semmi bántó nincs, hogy "van kismama részleg is". Én is túlsúlyos vagyok (44-es méretet hordok, de lassan belefogyok a 42-es cuccaimba). Simán hordom a kismama ruháimat. Neked van bajod a testeddel, és mindent bántásnak veszel a férjedtől. Ne nyafogj, meg kifogásokat keress, hanem kezdj el tornázni, meg helyesen táplálkozni. Tudom, hogy piszok nehéz. Nekem egy 3, meg egy 1 éves manó mellett lett elegem magamból. Minden nap tornázom, nem iszom cukros üdítőt, letettem a péksüteményeket. A csokiról még nem sikerült lemondanom, de minden nem megy egyszerre. ;) 2 hete csinálom, és sokkal jobban vagyok. Súlyt még nem mértem, de rám jön olyan nadrágom, ami 2 hete még nem jött rám. És a régi melltartóm is újra jó rám.
2017. okt. 10. 12:12
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
11/11 Azt gondolom, te látod jól, kinek van és kivel baja:)
2017. okt. 10. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Én nő vagyok, és úgy mondom, hogy szerintem túlreagálod. Neked van bajod az alakoddal, ezért vagy ennyire érzékeny az erre irányuló megjegyzésekre. Amúgy is az egészet te kezdted, ráadásul még hülyeség is volt, hiszen 40-es méret van mindenhol, az azért egyáltalán nem extrém.
2017. okt. 10. 15:49
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Ha igazán zavarna, akkor tennél érte, hogy jó alakod legyen. A szoptatás kifogás, főleg 9 hónap után. Az, hogy Neked nincs önbizalmad és, hogy újra legyen, azt egyedül Te tudod rendbe tenni. Azzal nem lennél kisegítve, hogy a férjed nem őszintén mondja, hogy húú de csinos Vagy.
2017. okt. 11. 05:22
 15/16 anonim válasza:
100%

A diétás részhez szólnék hozzá...

Az, nem számít diétának ha valaki bármikor is éppen megfelelő mennyiségű ételt fogyaszt. Ha hízol akkor sokat eszel, a szoptatás nem lehet kifogás. Az eszetlen koplalás nem javasolt sem ilyenkor sem máskor.

2017. okt. 11. 09:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem irod, hogy gúnyos, röhögős hangnemben mondta, vagy tök komolyan?

A legtöbb pasi nem igazán ért az ilyen dolgokhoz, pláne nem, ha nemrég szült anyukás cuccokról van szó, simán lehet, hogy tök komolyan mondta, mert azt hitte, hogy az anyukák is még onnan vásárolhatnak.

Szerintem csak túlgondoltad az egészet.

2017. okt. 11. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!