Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miert csinaljaezt velem a ferjem?
9 honapos a lanyunk es ugye a szules nyomai latszanak a testemen.Meg nem sikerult visszanyerni az alakomat,mert meg szoptatok,nem akarok addig dietazni,mert nem javasolt. Valamelyik nap voltunk egy ruha uzletben es mondom a paromnak, hogy nekem mar lehet h nem talalunk itt ruhat,mert ezek kisebbek. (regebben 38as ruhakat hordtam,most 40es kell, nem olyan sok, de egy merettel tobb) erre megjegyezte h van kismama reszleg is... de nem vagyok terhes... olyan rosszul esett:( vannak nalam nagyobb darab emberek is,nem vagyok az a hajszal vekony,de sose voltam az... ezert szuljon az ember masikgyereket akar? Nyilvan a szex sem olyan mar mint regen, de tesz is rola ezekkel a beszolasokkal,hogy az ember amugyis alacson onbizalma meg kevesebb legyen. :(:(:(
Annyira rosszul erint ez a dolog es nem tudom miert csinalja... :(:(:(
Kedves ferjek, ti is beszoltok ilyeneket a felesegeiteknek? Ez normalis szerintetek?Vagy lehet h mar nem tetszem neki igy? 11 eve vagyunk egyutt....a gyereket mindketten akartuk.
A tapintat, az nem mindig a férfiak pályája.
De ennek nagyon egyszerűen az elejét tudod venni. Szólsz neki, ha kell könnybe áztatott bambi szemekkel megkérdezed, hogy tényleg ennyire rossznak tart? Az is lehet, hogy ő ilyenekbe nem gondol bele. (te ismered) Eztán már fog.
Nem tudom, a gyakoris emberkék valami külön, hiperérzékeny állatfaj?
Kismamának szokták vevezni a nemrégen szült nőket is és ő csak megjegyezte, hogy van olyan részleg is, hátha találtok valamit.
Ez most itt egyedül a te hiúságod és hisztid, nem ő bunkó. Az meg valószínű, hogy már nem úgy tetszel neki mint 11 évvel ezelőtt. Jó, ha annak a 20%-os hatásfokát eléred, ez ilyen.
Na jó ez kamu, hogy felkavarjon pár csajt.
"regebben 38as ruhakat hordtam,most 40es kell, nem olyan sok, de egy merettel tobb)" Minden fast fashion ruhaüzletben van 40-es méret, sőt sokkal nagyobbak is. Onnan gondolom, hogy valószínűleg fast fashion üzletben voltatok, hogy kismama részleg szóba jött.
+ a sok szomorkodó fej
kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!