Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengednél partnerednek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengednél partnerednek egy érzelemmentes szexet mással ha cserébe te is lefeküdhetnél egy számodra vonzó személlyel?

Figyelt kérdés
Egy alkalomra gondolok és közös megegyezésre, becsapás nélkül.
2010. máj. 28. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amit leírtál próbáltad már?
2010. máj. 28. 21:12
 12/15 anonim ***** válasza:

előző válaszoló vagyok

Én sajnos a tudtával megcsalós változatot próbáltam, hogy bejelentettük, hogy most egy kicsit mindenki azt csinál, amit akar titokban.

Nem lett jó vége, mert megromlott a bizalom köztünk

jobb lett volna együtt belemenni egy többes kalandba, ahol mindenki mindenkinek szimpatikus, az mindkettőnket kielégített volna és nem maradnak titkok, sérelmek, egy jó közös élmény lett volna.

Nem így lett, hanem mindkettőnk ment ahhoz, akihez akart. A barátnőm ráadásul egy olyan sráccal feküdt le, aki nagyon nem szimpatikus nekem. Ezután azt mondtam, hogy ha neki ilyenek jönnek be, akkor mit keres egyáltalán velem? Érted, egy nagyképű, sz@r alak, akinek egyetlen szexepilje a pénze és bunkó.

Ha közösen választunk egy mindkettőnknek szimpatikus párt, az jobb lett volna.

De legalább így megtudtam, hogy a barátnőm se tökéletes és milyen férfiak jönnek be neki iagzán. Aztán szakítottunk, nem csak emiatt, hanem mert megváltozott rossz irányba.

Szóval nekem nem mindegy, hogy kivel fekszik le a párom, sokat elárul róla.

2010. máj. 29. 13:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled. Legalább okosabb lettél. Én is tanultam, igaz én egy más típusú esetből. A menyasszonyomnak mindegy volt csak kúrja valaki. Aztán szakítottunk, szerencsére idejében.
2010. máj. 29. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem, én nem engedek ilyesmit párkapcsolatban... Hogyha eljutunk odáig, hogy nem okoz semmi lelki megterhelést a gondolat, hogy a párunk mással dug, illetve nem vagyunk elegek egymásnak, akkor nincs értelme tovább együtt lenni csupán a kényelem és finom meleg szar kedvéért...

21/L

2010. máj. 29. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Szóba sem jöhetne nálam ilyesmi? Hogy az akit szeretek az én beleegyezésemmel mással szexeljen? Ha valakit szeretek nem tudnám elviselni, szerintem ez a normális.

Együtt csinálni? Nézni ahogy más elégíti ki a szerelmemet? Ez valakinek izgató? Szerintem beteg dolog, és akármit is érez az ilyen a másik iránt az biztos nem szerelem. 25 Férfi

2011. júl. 24. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!