Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pasim nagyon csinos lánnyal barátkozik, van okom féltékenynek lenni?
" viszont az én tapasztalataim szerint akkor van férfi és nő között barátság, ha a férfi le akar feküdni a nővel "
Ez hülyeség. Azaz csak rossz tapasztalataid vannak. Nekem mondjuk... alsóhangon 10 lány barátom van, most csak mondtam valamit, nem kevés. Egyikkel se feküdnék le. Mert csak barátok, pont, és baráttal nincs szex. ( Egyébként is komolyabb érzésekhez kötött nálam. ) Szoktam velük beszélgetni, átmenni, együtt lenni, de semmi nincs... ugyan olyan barátok, mint a fiúk. Igen is lehet, hogy csak barátok. Persze nem mindenki olyan, mint én, a barátodat nem ismerem, de az esély mindenképp megvan, hogy barátok és semmi több. ( Miért ne lehetne.. a lányok is ugyan olyan emberek. )
23/f
igen, van okod féltékenynek lenni szerintem is.
Ha kifejezted a barátodnak, hogy téged zavar a helyzet, de nem tesz semmit azért, hogy megoldja, szerintem csak vesztegeted az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!