Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferjem mellettem szemez más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferjem mellettem szemez más nővel? .

Figyelt kérdés
7éve vagyunk együtt.Pár hónapja hàzasodtunk össze.Megvan az öszhang,a boldogsàg...legalábbis azt hittem.3-4 éve volt egy ilyen amikor eskuvore voltunk hivatalosak.a szertartasok alatt is folyton bultak egymast.nagyon zavart de nem akartam balhet.persze kesobb szoltam neki termeszetesen en voltam a hulye mert remeket latok.aztan 1 hete ismet.a masik asztalnal levo csajok kozul lattam h az egyik folyton felenk nez,eleg gyanussa es idegesitove valt.elkezdtem figyelni a parom szemeit es ismet szemezett.Mindem rendben koztunk,nem ertem erre mi szuksege van?nem az a fajta ferfi aki falna a noket.termeszetes amikor megnez egy not nem zavar,mert en is megnezem a noket,pasikat.de azert szemezni???hosszu percekig.tudom valami velem nem stimmel.azota ezen kattogok.inkabb attol felek h egy ilyen artatlan flortbol ne legyen mas.ferfiak szerintetek mit jelent?mit nem adok meg?vagy mi tortenik ilyenkor?jelent nektek ez valamit?volt mar h ilyen artatlan flortbol szex is lett kapcsolat mellett?jobb vigyaznom?
2017. okt. 4. 17:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#19, kicsi az esely arra hogy pont egy magad fajta hivatasossal szemezzen az ember.
2017. okt. 4. 19:58
 22/22 anonim ***** válasza:

ez tényleg dühítő, de az én barátom is csinált már dühítő dolgokat. Mi meg tudtuk minden alkalommal beszélni, és igyekszik mindig.

A korábbi barátaimmal soha nem tudtuk megbeszélni az ilyesmit, én egyre frusztráltabb és sértettebb lettem, a kapcsolat elromlott, és mindig szakítás lett a vége.

2017. okt. 4. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!