Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, van még valami remény?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van még valami remény? (hosszú)

Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva: Nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, nem követek semmilyen szubkultúrát, egyszóval járom az utamat és megvan a saját véleményem. Nem járok diszkóba meg hasonló helyekre mivel azt tapasztaltam, hogy ott a társaság nagy része egy magamutogató, közönséges, nagypofájú majom, (tisztelet a kivételnek). A problémám, hogy a lányok ezekre buknak. Itt vagyok 19 évesen, és nem volt még semmiféle kapcsolatom lányokkal, pedig nem vagyok ronda/dagadt vagy ilyesmi... Egyszerűen azt vettem észre, hogy a lányokat csak az ilyen "menő" buliarcok érdeklik, akik megdugják mellettük a fél várost. Tényleg ez lenne ma a normális?
2010. máj. 28. 14:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

öh... bocs, de inkább nem küldenék... :)

Legyen annyi elég, hogy barna a szemem/hajam, 178cm/66kg vagyok.

Most így újra olvasva a kérdést lehet úgy tűnik, hogy valami elkényeztetett kis p*cs stréber vagyok, pedig nem. Na mindegy, nem fogok itt önéletrajz írásba. :)

Szerintem nem a külsőmmel van baj, hanem... azért tettem fel a kérdést, hogy ezt megtudjam :D

Barátnőm pedig azért nem volt eddig, amit a kérdés részben is írtam. Ráadásul nálam ez nem úgy működik, mint amit a környezetemben látok, hogy tetszik valaki és akkor egy felszínes ismertség után már "járunk", meg "hűdeszeretjükegymást", hanem komolyabb érzelmek kellenek.

Tudom, hogy ez nyálasan hangzik, de ez van :D

2010. máj. 28. 21:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Pedig képpel könnyebb lenne, mert így nem tudni, hogy mi a baj veled. Ha küldesz képet megígérem, hogy nem töltöm fel sehova.
2010. máj. 28. 23:29
 13/20 anonim ***** válasza:
rokonlélek...
2010. máj. 29. 20:13
 14/20 anonim ***** válasza:
13%

Hát az a baj hogy írtó nagy idióta vagy már ne haragudj. A drogokkal sosem éltem és nem is fogok, még füvezni se füveztem, dohányozni dohányzok de ez az én bajom. Viszont az hogy nem iszol, nem jársz bulizni....19 évesen? és csodálkozol hogy nincs barátnőd ember? Tudod nem kéne tényleg lenézni még azokat az embereket sem akik néha totál részegek, esetleg neked is ki kéne próbálni. Szerinted ilyen fiatalon ha vége a sulinak, a vizsgaidőszaknak, vagy akár csak évközben sikerül valami, a fiatalok 95 %-ának nem az a reakciója hogy bulizzunk egyet ennek örömére? De. A többi a szürke egér aki max megnézi örömében a születet feleségeket vagy kockul a gép előtt.

Talán emberek közé kéne menni, nem feltétlen discoba, csak valami szórakozóhelyre, meg esetleg inni egy kicsit hogy ne legyél gátlásos, ismerkedj csajokkal, és legyen önbizalmad. Rossz ez az általánosítás, a legtöbb lány nem azt szereti ha bunkó a párjuk és megcsalja őket, hanem azt ha magabiztos és férfias. Csak az olyanok akik soha nem szórakoznak összekeverik a kettőt.

2010. máj. 31. 15:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Ember! Férfi vagy, neked kell kezdeményezned nem a nőnek, nem kell ehhez discoba járnod, akár az utcán is leszólíthatsz egy csajt, a lényeg, hogy legyen egy izgalmas életed, és jól érezd magad a bőrödben, ne görcsölj. Ha ez megvan a többi gyerekjáték. Ha nincs meg akkor bizony változni kell, mert az vagy amit te gondolsz saját magadról.
2010. máj. 31. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Sajna ez úgy működik mint az állatvilágban...vannak alfahímek és vannak bénább hímek, akiknek be kell érniük a maradékkal vagy a semmivel. Ha nem közvetíted a nő tudatalattija felé azt, hogy te lehetsz gyerekei apja ill. aki megvédi ha baj van, akkor vesztes maradsz. Ha csak nem találsz egy intelligens nem csak az ösztönei alapján működő lányt, aki képes ezek mögé látni és meglátni a valódi arcodat. Na akkor lesz mázlid.:) Bár kevés az ilyen, de ők az igazi kincsek, mert nem vezethetők meg szimpla marketinggel, nekik a valódi értékek számítanak, nem az, hogy ki mennyire "jó pasi". 25f
2010. máj. 31. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Jajj megint ez az ösztönlényesdi.. Nyilván jó apja lehet majd a gyerekeknek, ha majd akkor is az ösztönei után megy: magokat szór a világban.

Amúgy a kérdező sehol sem írta, hogy egyáltalán nem jár társaságba.

2010. máj. 31. 16:28
 18/20 EmilyRose válasza:

Mert az ám az igazi übermacsó, akit a földről kell összeszedni egy átmulatott éjszaka után? Az az alfahím, a gyermekeim apja, aki a gyerek mellett füstöl, csak hogy passzív dohányos legyen szegény és a tudta nélkül mérgezze a testét? Gratulálok... Látom, nagyon értelmes a társaság java... Ohh, bocsánat, elfelejtettem, hogy az egyetemisták több, mint a fele csak azért jár oda, hogy kikerüljön a szülői felügyelet alól és remek kis IHB partikon vegyen részt... MErt miből is áll az egyetemista élete? Inni, inni, inni. Persze, hogy felhigult a felsőoktatás egy csomó vadbarommal... Manapság bárkit felvesznek, nincs komolyabb ellenőrzés...

Te pedig kérdező ne aggódj, értelmes vagy és az égvilágon semmi baj nincs veled. Csak maradj olyan, amilyen vagy és ráakadsz A lányra is idővel... Sajnos ilyen világban élünk, bunkókkal vagyunk körülvéve...

Egy 18 éves lány

2010. júl. 13. 19:37
 19/20 A kérdező kommentje:

Már mondtam, hogy nem néézem le azokat, akik buliba járnak, csak nekem egyszerűen nem a világom. Ennyi. :)

Köszönöm a válaszokat, a negatívokat is (bírom a kritikát), de főleg a tiédet Kedves utolsó, több ilyen lány kéne. :)

2010. júl. 15. 17:42
 20/20 anonim ***** válasza:
több ilyen lány kellene? ha-ha. Itt írja, hogy mennyire kivétel közben az 1. ilyen bulis macsóval megdugatná magát.
2010. júl. 16. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!