Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van még valami remény? (hosszú)
Figyelt kérdés
Röviden összefoglalva: Nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, nem követek semmilyen szubkultúrát, egyszóval járom az utamat és megvan a saját véleményem. Nem járok diszkóba meg hasonló helyekre mivel azt tapasztaltam, hogy ott a társaság nagy része egy magamutogató, közönséges, nagypofájú majom, (tisztelet a kivételnek). A problémám, hogy a lányok ezekre buknak. Itt vagyok 19 évesen, és nem volt még semmiféle kapcsolatom lányokkal, pedig nem vagyok ronda/dagadt vagy ilyesmi... Egyszerűen azt vettem észre, hogy a lányokat csak az ilyen "menő" buliarcok érdeklik, akik megdugják mellettük a fél várost. Tényleg ez lenne ma a normális?
ez a normális ja... Ha vársz még pár évet, akkor majd házasság céljából olyan pasikat fognak keresni mint te :D
2010. máj. 28. 14:53
2/20 anonim válasza:
ucsónak üzenem remélem elkapsz vmi szép kis nemi betegséget;)
2010. máj. 28. 14:54
3/20 anonim válasza:
Küldessz egy képet privibe? Kiváncsi vagyok, ha nem akkor sincs semmi baj :)
Amúgy a kérdésedre a válasz: ne 15-16-17 évesek között keresgélj (bár én is 16 vagyok), mert a legtöbbnek (tiszt. kiv.) csak ez számítt amit leírtál, majd elnövik, te senkiért ne változz meg! Csak önmagad legyél, és hidd el belebotlasz egy olyan lányba majd, aki magadért szeret!:) amúgy van esély, ne keress görcsösen barátnőt, majd ha nem várod, akkor fog betoppani!
16/L
2010. máj. 28. 14:54
4/20 anonim válasza:
Ezt én is irhattam voltna. :(
18/F
2010. máj. 28. 14:56
5/20 anonim válasza:
Szia. Nekem is jöhetne kép privibe kíváncsiságból :)
18/L
2010. máj. 28. 15:00
6/20 anonim válasza:
Sajnos ebből van ma a legtöbb , főleg a 14-17éveseknél, gondolom azért mert szerintük ez a menő...vagy nem tudom, én is 15 vagyok ,de én pont az ellenkezője ezeknek a "kétlábonjáródivatlapoknak".
L
2010. máj. 28. 15:02
7/20 anonim válasza:
Az a tapasztalatom, hogy aki azt írja magáról, hogy "nem iszom, nem drogozom, nem dohányzom és nem járok diszkóba sem(és ismeretlenül lenézem azokat, akik oda járnak)", azok a lehető legnagyobb seg.gfejek, és mindig van valami súlyos defektjük, ami miatt a kutyának se kellenek.
Aki úgy indít, hogy magát piedesztálra állítja, és másokat lenéz, azzal már valami baj van.
2010. máj. 28. 15:04
8/20 A kérdező kommentje:
Nem nézek le másokat. Írtam is a különféle jelzők után, hogy tisztelet a kivételnek. Elnézést, ha valakit megsértettem. Nyilván nem feketék meg fehérek az emberek. Attól még, hogy valaki bulizni jár, még nem lesz egy magamutogató majom, de sajnos nagyon rossz tapasztalataim vannak ilyen téren...
2010. máj. 28. 15:25
9/20 anonim válasza:
elsőnek igaza van amúgy.. :) kibulizzák a csajok magukat élvezik hogy helyes a pasijuk meg menő .. aztán egyszercsak megunják hogy mindig megcsalják őket meg hasonló ..aztán akkor jöhetsz a képbe.. am nem vagy ronda stb..akkor hogy lehet hogy még nem volt csajod ??
2010. máj. 28. 17:22
10/20 anonim válasza:
Küldesz képet? Nem vagyok b*zi csak mi férfiak tartsunk össze:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!