Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Van egy srác, akit 2 éve ismerek közelebbről és fél éve beszélgetünk szinte naponta msn-en, ő a volt barátom legjobb barátja. Fél éves beszélgetés után megírtam neki e-mailbe, hogy megkedveltem, de amikor ezt tisztáztuk, akkor ő azt írta rá, hogy: "megkaptam a leveledet, most nekem is kicsit nehéz dolgom van a válasz megfogalmazásával, először is mindenképp tisztellek hogy nyíltan kimerted mondani amit érzel, (én valószínű nem lettem volna ilyen bátor), legyünk barátok, lehet hogy nem hiszed de nekem is jól esik néha néha egy kis beszélgetés"
erre kérdeztem tőle, hogy "nagyon nehéz lenne most indokolni a válaszod, ugye?"
azt írta: "hát... most gondolom fura lenne új témát keresni, gondolom nem vigasztalna ha azt mondanám én is hasonéó cipőben járok, ezért is tudom hogy most milyen lehet neked" és azt is megírta, hogy gondolja, hogy most szomorú vagyok...
Hülye vagyok, hogy még mindig reménykedek? Azóta, mióta vol ez a beszélgetésünk, változatlanul beszélgetünk, és írta, hogy bármiről szívesen beszélget, mert szereti meghallgatni, amit mondok és megbízhatok benne.
Áh...nem tudom, ugye van még egy csöpp remény? :(
L/17 F/19
Nincs.
Egy barátra van szüksége, ha te ennek nem tudsz eleget tenni, akkor ezt a kapcsolatot érdemes lezárni.
Köszönöm válaszod.
Hogy zárhatnám le...végleg ??? :(
szerintem van, csak idő és egy jólsikerültt buli kérdése...
ha a csajnál nincs esélye, akkor előbb-utóbb nálad köt ki
nem akarlak becsmérelni, de hogy akarhatsz összejönni exed legjobb barátjával?? soha nem tennék ilyet :S
amúgy szerintem ő is azt érzi amit te, de tiszteli a barátságát...
"hát... most gondolom fura lenne új témát keresni, gondolom nem vigasztalna ha azt mondanám én is hasonéó cipőben járok, ezért is tudom hogy most milyen lehet neked"
kicsit ketertelmu a valasza. Mert azt is lehetne gondolni, hogy egy masik lany utan vagyik ahol elutasitasra talalt vagy pedig arrol van szo, hogy szertne veled komolyabb kapcsolatot de a baratja miatt nem lehet. De sajnos szerintem utobbi...
szerintem menjen a fenébe az összes kedves, csak barátkozni, beszélgetni akaró, de közben hitegető 19 éves srác :(((
egy csalódott 16/L...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!