Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy rendesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy rendesebb legyen a párom?

Figyelt kérdés

A lényeg: pár hónapja élünk együtt. A párom ha összeszed magát nagyon sokat segít a házimunkában, néha még én is meglepődöm:)

De ha nem akar "rendes" lenni akkor nagyon elhanyagolja a környezetét. Szal megkértem már 1000x h ne dobálja szét a lakásban a ruháit, tegye a szennyesbe. Ha lehet akkor ne használjon 5 poharat egyszerre, a tányérokról nem is beszélve..ilyesmik,kis dolgok de egy idő után kiborítóak. Néha olyan aranyos, elvállalja önként h elmosogat...ez eddig ok, csak az a mosogatás 3-4 nap múlva következik be. addig meg idegbajt kapok a sok szennyestől és inkább elmosogatok-.- Szal kb. hetente nagy takarítási láz jön rá de addig...!?! Ja, meg mindig csak azzal jön hogy madj megcsinálja. Majd:S Igyekszem rendet tartani, csak hát...

Hogy tudnám rávenni, h kicsit legyen ezekre figyelmesebb?

Apró dolgok,de ha elsiklik felettük akkor nem győzök szaladgálni h rend legyen:(

2008. okt. 21. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

én is ilyen vagyok. mármint mint a pasid. (bár a ruhákat nem dobálom szét.) nálam eddig még semmilyen módszer nem vált be, pedig a párom próbálkozott szeliden a tudtomra hozni, meg veszekedni is.

az biztos, hogy megvan a jószándék párodban is, csak nem mindig veszi észre a kupit.

2008. okt. 21. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Hát asszem megért a kapcsolatotok egy jó nagy őszinte beszélgetésre amit szerintem nem éri meg halogatnod mert később súlyosabb lelki gondok is jöhetnek amiatt, hogy ez ennyire zavar téged. Mindenképp mond el neki őszintén mit is érzel/gondolsz ezzel kapcsolatban és kérd meg szépen, hogy próbáljon meg a kedvedért változtatni ezen. Ha ezután is csinálja ezt (véleményem szerint fogja esetleg ideiglenesen változhat, de nem hosszútávon, de nem akarok vészmadár lenni) akkor neked kell eldöntened, hogy ez neked mennyire elfogadható és tudsz e ezzel így együtt élni. Meg hát kérdés, hogy az élet más részein mennyire teszi oda magát mert, ha csak a házimunkával ilyen hanyag az még talán megbocsájtható.
2008. okt. 21. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

HÚ szerintem túldrámázod. NEkem ez egyszerű női hisztinek tűnik, amivel minden pasit ki lehet csinálni, és az őrületbe kergetni. A pasik egyszerűen ilyenek, tisztelet a kivételnek, és kész. Fogadd el, végül is nem főbenjáró bűnök,biztos neked is vannak ilyen tipikus női hibáid.

Ne haragudj, de ez a véleményem.

2008. okt. 21. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Jo lesz ha hozzaszoksz a gondolathoz, hogy O egy FERFI!

Erted? O nem no.

Szoval edzodj meg es gondolj arra, hogy amikor majd 3 csemetetek is lesz, es 8 oraban dolgoznod kell, es foznimosnitakaritani, meg ejjel teljesiteni az agyban akkor hogy fogod birni a stresszt?????!!!!!

Hagyd elni a parod,ok ilyenek, kepzeld regen meg meg automata mosogep sem volt hanem a NOK, nem am a ffi-ak, mostak a ruhat, kezzel! Na, mi lett volna veled?

Edzodj, es majd meglatod milyen nagy problemak vannak az eletben, ez nem problema.

2008. okt. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!