Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy rendesebb legyen a párom?
A lényeg: pár hónapja élünk együtt. A párom ha összeszed magát nagyon sokat segít a házimunkában, néha még én is meglepődöm:)
De ha nem akar "rendes" lenni akkor nagyon elhanyagolja a környezetét. Szal megkértem már 1000x h ne dobálja szét a lakásban a ruháit, tegye a szennyesbe. Ha lehet akkor ne használjon 5 poharat egyszerre, a tányérokról nem is beszélve..ilyesmik,kis dolgok de egy idő után kiborítóak. Néha olyan aranyos, elvállalja önként h elmosogat...ez eddig ok, csak az a mosogatás 3-4 nap múlva következik be. addig meg idegbajt kapok a sok szennyestől és inkább elmosogatok-.- Szal kb. hetente nagy takarítási láz jön rá de addig...!?! Ja, meg mindig csak azzal jön hogy madj megcsinálja. Majd:S Igyekszem rendet tartani, csak hát...
Hogy tudnám rávenni, h kicsit legyen ezekre figyelmesebb?
Apró dolgok,de ha elsiklik felettük akkor nem győzök szaladgálni h rend legyen:(
én is ilyen vagyok. mármint mint a pasid. (bár a ruhákat nem dobálom szét.) nálam eddig még semmilyen módszer nem vált be, pedig a párom próbálkozott szeliden a tudtomra hozni, meg veszekedni is.
az biztos, hogy megvan a jószándék párodban is, csak nem mindig veszi észre a kupit.
HÚ szerintem túldrámázod. NEkem ez egyszerű női hisztinek tűnik, amivel minden pasit ki lehet csinálni, és az őrületbe kergetni. A pasik egyszerűen ilyenek, tisztelet a kivételnek, és kész. Fogadd el, végül is nem főbenjáró bűnök,biztos neked is vannak ilyen tipikus női hibáid.
Ne haragudj, de ez a véleményem.
Jo lesz ha hozzaszoksz a gondolathoz, hogy O egy FERFI!
Erted? O nem no.
Szoval edzodj meg es gondolj arra, hogy amikor majd 3 csemetetek is lesz, es 8 oraban dolgoznod kell, es foznimosnitakaritani, meg ejjel teljesiteni az agyban akkor hogy fogod birni a stresszt?????!!!!!
Hagyd elni a parod,ok ilyenek, kepzeld regen meg meg automata mosogep sem volt hanem a NOK, nem am a ffi-ak, mostak a ruhat, kezzel! Na, mi lett volna veled?
Edzodj, es majd meglatod milyen nagy problemak vannak az eletben, ez nem problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!