Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jobban tetsszek a barátomnak?
Figyelt kérdés
Mindketten 20 évesek vagyunk,4 éve együtt. Az utóbbi időben észrevettem ,hogy "érdekődik" más lányok után,megnézi őket az utcán,és van egy csoporttársa az egyetemen akivel mindennap beszélgetnek is,(facebookon) persze ezeket nem tettem szóvá. Szeretnék változtatni magamon,hogy rám is így felfigyeljen,de nem is tudom hogyan lehetne..2017. okt. 3. 07:43
11/11 anonim válasza:
16 évesek voltatok, szinte gyerekek... miért gondolod, hogy sírig együtt lesztek?
Az élet nem tündérmese, szerelmek jönnek-mennek és bizony kevés ember találja meg az elsőben az utolsót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!