Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem a baratomnak de szeret. Most akkor mi van?
Soraidból azt veszem ki,hogy nem szeret......
Sajnálom,de a szeretet nem abból áll,hogy folyamatosan kötözködünk a másikkal,kritizáljuk,a negatívumokat keressük benne és ezt tudtára is adjuk.
"nem tetszem neki de szeret" -- micsi? kicsi? nem értem.
"csak a belsőm tetszik neki.....de...csak viccnek szánta"
az se, vagy mi van? :D kicsit kusza ez nekem.
kb nem is akarom érteni....
Az ilyen embertol menekulj.
Hiaba szeret, ha nem birja magaban tartani a kritikait. Természetes, hogy latom a hibait a paromnak, de nem ilyen formaban hozom a tudtara.
Szemely szerint négy évig voltam egy ilyen kapcsolatban, engedtem a nyomásnak és a halál szélére, 30kgra koplaltam le magam, mire megjott az eszem.. anno 45 kgsan, napi edzés stb mellett hallgattam, hogy milyen nagydarab vagyok, trampli, stb.
Az ilyen embereknek nagy gond van a fejukben, vagy sajat magukat nem tudjam elfogadni ezert leepitik a te onbizalmad,hogy veletlen se hagyd el.
En a helyedben barmilyn fajdalmas, megszakitanam a kapcsolatot, felepitenem ujra az onbizalmamat (nem egyszeru dolog sajnos), es tennek erte, hogy boldog legyek, nem hagynam, hogy valaki magam ala gyurjon ujra.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!