Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem az uj barátomnak a hüvelyem miadt. Ti mit szolnátok ehez?
A pasi hülye már megbocsáss ?D
Szerencsére az én exemmel mindig őszinték voltunk, és ha szar volt a szex valamikor, akkor azért szóltunk, hogy lehessen javítani rajta. Szerintem ez a becsülendő.
De az hogy elmond egy tényt, és nem keres megoldást, az teljesen förtelmes hozzáállás. Nem minden a szűk puni.
Az hogy őszinte volt, ám legyen, én is elmondtam volna, mert hát, nálunk ez őszinteség, csak azért nem így. Amennyi rosszat sugároz ez a mondat, legalább annyi jót is kellett volna mellette mondani, mert oké hogy az exe szűk volt, de ettől nem te vagy kevesebb.
mindig a nő a hibás...
nem az ő farka a vékony hanem a nő hüvelye a tág :DD
ennyi
Te is egy "okos" lány vagy, hogy ilyeneket kérdezel. A pasid meg egy dedós marha. Megérdemlitek egymást az intelligens társalgásotok miatt. Már alapból szánalmas az a pasi, aki az aktuális barátnőjét az előzőhöz hasonlítja, bármilyen téren is legyen az, s mindezt még közli is a barátnőjével. De az, aki a jelenlegi párja hüvelyét az exe intim testrészével méri össze és mindemellett kiselőadást tart belőle, hogy még a nőgyógyász is azt mondta, az a szánalom teteje.
Én nem szólnék ilyenhez semmit, mert nem kezdek ilyen tirpákokkal.
U.i.: Tanulj meg helyesen írni, s keress egy értelmesebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!