Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vagyok ilyen ingerult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen ingerult ettol?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, de ezt magamban kell tartanom, lassan ugyerzem, hogy felorol. Az utobbi napokban teljesen ingerult vagyok a csaladommal, meg mindenkivel, akit szeretek, es akinek ki kellene mutatnom a szeretetemet.. pl szuleim, testverem. Miert viselkedek igy akaratlanul is, es hogy kuzdjem le? Alapjaraton egy kedves lany vagyok, de par napja nagyon bunko, ingerult, nem talalom a helyem, vitatkozom...pedig nem akarok bunkoskodni. Mas is van ezzel igy neha, vagy bekattantam teljesen?
2010. máj. 28. 13:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
dobj egy e-mailt, ott leírom :)
2010. máj. 28. 17:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Dobtam, elkuldtem az en cimemet. Irj h megkaptad e, mert mostansag szarakodik a postafiokom
2010. máj. 28. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
felszedtelek :D de majd csak olyan 9 körül leszek, mert most muszáj tanulnom is picit.
2010. máj. 28. 17:34
 14/14 anonim válasza:
Igen más is bunko pl ma bnöm 1 bunko tirpák paraszt volt velem msnen de mivel 51 kmre lakik igy többnyire msn de annyi tok neked mondani mint neki v megbeszéli vkive vagy pofáraesés lesz a vége...
2011. jan. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!