Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vagyok ilyen ingerult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ilyen ingerult ettol?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, de ezt magamban kell tartanom, lassan ugyerzem, hogy felorol. Az utobbi napokban teljesen ingerult vagyok a csaladommal, meg mindenkivel, akit szeretek, es akinek ki kellene mutatnom a szeretetemet.. pl szuleim, testverem. Miert viselkedek igy akaratlanul is, es hogy kuzdjem le? Alapjaraton egy kedves lany vagyok, de par napja nagyon bunko, ingerult, nem talalom a helyem, vitatkozom...pedig nem akarok bunkoskodni. Mas is van ezzel igy neha, vagy bekattantam teljesen?
2010. máj. 28. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pihenj, aludj sokat, feküdj le hamar és rendbe jösz :)
2010. máj. 28. 13:21
 2/14 anonim válasza:
csináld azt mint én szakításkor vagy mikor oan bajom van, Rúgj be másnaposan könnyebb megoldani a bajokat vagy legalábbis nekem
2010. máj. 28. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen nem rég. nagyjából utáltam az egész világot, és mindenkit elküldtem a fenébe, és nem lehetett velem normálisan beszélni. Mostanra beletörődtem a dolgokba, úgyhogy lehiggadtam és jobb kedvem van meg türelmesebb is vagyok. Szerintem neked is hasonló (lesz).
2010. máj. 28. 13:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Az a gaz, h nem szakitottunk, nem is voltunk egyutt, csak elcsattant par csok.. aminek nem szabadott volna. remenytelen a szerelmem. ez eddig ok, de miert vagyok bunko a szeretteimmel? nem akarok az lenni. Igen, lefekszem idoben es probalom kipihenni magam, mast ugyse tudok tenni. Szoval mas is bunko paraszt neha a szeretteivel, ha szerelmes??
2010. máj. 28. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
" Mindig azt bántjuk meg a leghamarabb akiket a legjobban szeretunk."
2010. máj. 28. 15:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Hat ez igy van. a pasit jobb lenne elfelejteni, mert egy f.sz. Mar elnezest, de tenyleg. En meg egy hulye vagyok, h erdekel. aaaaaaaah
2010. máj. 28. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:

13:37-as vagyok

én se szakítás után voltam így, bár volt azzal a sráccal olyan is, de még régebben. Egyszerűen csak feszült és ingerült voltam a csalódástól, hogy megint reménytelen, hogy mindent elcsesztem az életemben. És számomra nagyon fontos emberekkel is bunkó voltam, mert nem volt erőm ahhoz, hogy kedves legyek meg elnéző.

2010. máj. 28. 17:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Koszi utolso. Akkor latom nem vagyok egyedul ezzel a problemaval. Igyekszem visszavenni meg normalisan viselkedni, de rohadt nehez.
2010. máj. 28. 17:17
 9/14 anonim ***** válasza:
ha gondolod beszélhetünk msn-en, hátha jót tesz ha valaki meghallgat :D
2010. máj. 28. 17:24
 10/14 A kérdező kommentje:
ok! Megadod az msn cimedet?
2010. máj. 28. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!