Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyik lehetőséget választjátok az alábbiak közül ebben a szituációban?
Kapcsolatban vagytok, kicsi gyerekek vannak, hitel van stb, szülők viszont nincsenek, egyedül nem tudnátok megélni, lényegében ez a fontos.
Minden tökéletes, de a szex már elég uncsi:
1.Nyitott kapcsolat
2.Szerető
3.Swinger klub
4.Párcsere "otthon"
5.Cuckold
egyik sem működik, mindegyik csak olaj a tűzre és tuti szakítás a dolog.
nem azért, mert aki ilyet csinál az szakít, mert mi is csináltuk a 3-4-est és jó volt, hanem azért, mert ezt csak egy nagyon jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatban tudod megtenni, ahol nem igazán vannak problémák. Ha ez nincs meg, akkor megölöd vele a kapcsolatot.
Az meg hogy uncsi a szex:
ezer más dolog van amivel fel lehet dobni a szexet, annyi, de annyi, csak pici energiát bele kell fektetni.
Most én nem értem a kérdést?
Vannak kölykeim, csóró vagyok és erre az a megoldás, hogy ki hogyan bsszon meg?
1-5 szóba sem jöhet, mindegyik szerintem vállalhatatlan.
A következöek jöhetnek szóba - vagy egyik, vagy másik:
6. Megbeszélni a pároddal a problémákat és megpróbálni változtatni
7. Ha a 6-os nem müködik, akkor elmenni dolgozni és elválni
6. Sok-sok beszélgetés
7. Új ötletek keresgélése & kipróbálása
Ha a párommal, aki ismer, nem jó a szex, akkor hogy a @%-ba lenne jó egy idegennel, aki még csak nem is ismer? :D
A te ötletedhez legközelebb álló dolog, ami még jó ötletnek tűnik nekem, a szerepjáték, beöltözés a párommal.
Ezek mind olyan opciok, amikhez kell bizonyos fajta... hm különleges izles. En ismerek olyat aki a (ferj szerepeben) a 2., 3. es 5 pontokat rettentöen elvezne.
En a swinger klub gondolatatol is rosszul vagyok. A legtöbb nö alapvetöen monogam beallitottsagu es a felsorolt pontok egyike sem ad lehetöseget a problemat a monogamia keretein belül megoldani. Akinek ez nem problema nyilvan keres maganak szeretöt, vagy akarmit. Ja es a 5. pont a ferj kerese szokott lenni, nem pedig a felesege (nem is olyan reg olvastam rola egy erdekes cikket)
Jaj.
Az első elkezdte játszani az eszét, a többi meg folytatta.
Elhiszem, hogy mindenetek a szereptúljátszás, de azért ennyire nem.
A többieknek köszönöm a választ(aki képes volt elképzelni a szituációt és nem kezdett el fasságot írkálni).
Figyelj, mindketten tudjuk, hogy az eszedet játszod.
Ha nem érdekel a dolog, nem válaszolok.
Én se írom be a "Melyik tökfőzeléket szereted az alábbi kettő közül?" kérdéshez, hogy nem szeretem a tökfőzeléket.
Nem érdekel.
Tökre átjön, hogy nagyon el vagy szállva magadtól, várod a 100%-ot, de nyugi, én azért nyomkodom a pirosat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!