Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők! Melyik lehetősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Melyik lehetőséget választjátok az alábbiak közül ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban vagytok, kicsi gyerekek vannak, hitel van stb, szülők viszont nincsenek, egyedül nem tudnátok megélni, lényegében ez a fontos.

Minden tökéletes, de a szex már elég uncsi:

1.Nyitott kapcsolat

2.Szerető

3.Swinger klub

4.Párcsere "otthon"

5.Cuckold

2017. okt. 2. 10:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Voltam így, a megbeszélés nem hozott eredményt. Szenvedtem. (megoldottam magamnak) Amint visszamentem dolgozni és lett keresetem, elváltam. Mondjuk hitel nem volt de a lakás közös, tehát merész dolog volt így is. Ezek az opciók számomra nem léteznek, és amúgy az exem számára sem.
2017. okt. 2. 11:48
 12/23 anonim ***** válasza:

egyik sem működik, mindegyik csak olaj a tűzre és tuti szakítás a dolog.

nem azért, mert aki ilyet csinál az szakít, mert mi is csináltuk a 3-4-est és jó volt, hanem azért, mert ezt csak egy nagyon jól működő, kiegyensúlyozott kapcsolatban tudod megtenni, ahol nem igazán vannak problémák. Ha ez nincs meg, akkor megölöd vele a kapcsolatot.

Az meg hogy uncsi a szex:

ezer más dolog van amivel fel lehet dobni a szexet, annyi, de annyi, csak pici energiát bele kell fektetni.

2017. okt. 2. 13:04
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

Most én nem értem a kérdést?

Vannak kölykeim, csóró vagyok és erre az a megoldás, hogy ki hogyan bsszon meg?

2017. okt. 2. 13:06
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

1-5 szóba sem jöhet, mindegyik szerintem vállalhatatlan.

A következöek jöhetnek szóba - vagy egyik, vagy másik:

6. Megbeszélni a pároddal a problémákat és megpróbálni változtatni

7. Ha a 6-os nem müködik, akkor elmenni dolgozni és elválni

2017. okt. 2. 13:40
 15/23 anonim ***** válasza:

6. Sok-sok beszélgetés

7. Új ötletek keresgélése & kipróbálása

Ha a párommal, aki ismer, nem jó a szex, akkor hogy a &#@%-ba lenne jó egy idegennel, aki még csak nem is ismer? :D

A te ötletedhez legközelebb álló dolog, ami még jó ötletnek tűnik nekem, a szerepjáték, beöltözés a párommal.

2017. okt. 2. 16:08
 16/23 anonim ***** válasza:

Ezek mind olyan opciok, amikhez kell bizonyos fajta... hm különleges izles. En ismerek olyat aki a (ferj szerepeben) a 2., 3. es 5 pontokat rettentöen elvezne.

En a swinger klub gondolatatol is rosszul vagyok. A legtöbb nö alapvetöen monogam beallitottsagu es a felsorolt pontok egyike sem ad lehetöseget a problemat a monogamia keretein belül megoldani. Akinek ez nem problema nyilvan keres maganak szeretöt, vagy akarmit. Ja es a 5. pont a ferj kerese szokott lenni, nem pedig a felesege (nem is olyan reg olvastam rola egy erdekes cikket)

2017. okt. 2. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül egyiket se. Szeretem a párom? Ő szeret? Ha csak szex nincs...letojom, az legyen életem legnagyobb problémája.
2017. okt. 3. 08:37
 18/23 A kérdező kommentje:

Jaj.

Az első elkezdte játszani az eszét, a többi meg folytatta.

Elhiszem, hogy mindenetek a szereptúljátszás, de azért ennyire nem.

A többieknek köszönöm a választ(aki képes volt elképzelni a szituációt és nem kezdett el fasságot írkálni).

2017. okt. 3. 09:39
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
De miért olyan nehéz azt elképzelni, hogy vkinek ezek közül egyik sem megoldás? (én pl. monogám típus vagyok, és ha annyira nem bírom, inkább szakítok, és nem lenne gyomrom mással b...ni, amíg kapcsolatban vagyok) Vagy hogy vki bele sem tud gondolni ebbe a helyzetbe, mert felelős anyagi döntéseket hozott, és nem tartatja ki magát vkivel?
2017. okt. 3. 10:31
 20/23 A kérdező kommentje:

Figyelj, mindketten tudjuk, hogy az eszedet játszod.

Ha nem érdekel a dolog, nem válaszolok.

Én se írom be a "Melyik tökfőzeléket szereted az alábbi kettő közül?" kérdéshez, hogy nem szeretem a tökfőzeléket.

Nem érdekel.

Tökre átjön, hogy nagyon el vagy szállva magadtól, várod a 100%-ot, de nyugi, én azért nyomkodom a pirosat! ;)

2017. okt. 3. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!