Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyik lehetőséget választjátok az alábbiak közül ebben a szituációban?
Kapcsolatban vagytok, kicsi gyerekek vannak, hitel van stb, szülők viszont nincsenek, egyedül nem tudnátok megélni, lényegében ez a fontos.
Minden tökéletes, de a szex már elég uncsi:
1.Nyitott kapcsolat
2.Szerető
3.Swinger klub
4.Párcsere "otthon"
5.Cuckold
6. mindent megtennék, hogy a kapcsolatomat felfrissítsem, érzelmileg is és szexuális területen is
33/N
Nehéz belegondolni, mert felelős pénzügyi döntéseket hozok, van saját tulajdonom, hitelt sosem vennék fel, és nem nyújtózkodom soha túl azon, ameddig a saját takaróm ér. De, teoretikusan...
Ha nem lehet megbeszélni és közösen megoldani, ebben az esetben inkább "szenvednék", de ezekhez nem lenne gyomrom. Plusz kezem azért van.
(mondjuk nem is voltam az a típus, akinek ugyanazzal a partnerrel nem extrém szeretkezés az "uncsi" lenne, pedig hosszú ideje együtt vagyok a párommal, tapasztalatból tudom... ha annak érezném, annak nem az lenne az oka, hogy más farok kéne nekem, hanem mert csak ellaposodik, gépies lesz... ezen meg lehet javítani idegen bevezetése nélkül is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!