Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem boldog velem?

Figyelt kérdés
Hogy lehet megjavítani egy kapcsolatot? Hosszútávú párkapcsolatban élők, mit lehet tenni?
2017. okt. 1. 14:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A dokinál titoktartás van. :) Itt pedig mindenki magából és a saját tapasztalataiból indul ki, mikor tanácsot ad, ezért kérdem általánosságban. Mit is írhatna bárki arra, hogy nem tudok bízni vagy hogy félek, hogy elveszítem. Közhelyeket én is tudok. Biztatás, erő, az amire szükségem van, mert bennem nem tudom hol van. Honnan szedjem elő?
2017. okt. 1. 14:54
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezek a problemak beloled indulnak, a sajat onbecsulesed alacsony fokabol vagy onbizalomhianybol. Ha a baratod ezeket csak fokozza, amit ebbol az informacio aradatbol szinten nem tudunk megallapitani, akkor lehet jobb lenne nelkule. Ha ezek beloled fakadnak tisztan, akkor lehet jo lenne elmenned egy kulso szemlelohoz, pl. pszichologus vagy kineziologus akar.
2017. okt. 1. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Magadban legalább bízol? Miért nem bízol benne? Tett valamit?

Lehet, hogy nagyfokú önbizalomhiányban szenvedsz! Foglalkozz önismerettel! Hasznos lesz neked!

2017. okt. 1. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Itt pedig mindenki magából és a saját tapasztalataiból indul ki, mikor tanácsot ad"

mégis mit vársz? :DDDDDD

2017. okt. 1. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
hát amikor az én barátomnak van valami problémája és elmondja, akkor először is mérlegelem, hogy jogos-e vagy sem. ha arra jutok hogy igen, vagy hogy nekem kb semmibe nem kerülne a kedvére tenni valamiben, akkor onnantól kezdve próbálok aszerint cselekedni. nyilván nem változok meg azonnal, de észben tartom mindig ezeket. először nehéz csak. amiket pedig kér, azok előnyömre váltak nekem is, tehát jót tett nekem a változás.
2017. okt. 1. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:

"Mit is írhatna bárki arra, hogy nem tudok bízni vagy hogy félek, hogy elveszítem.

Tehát túl féltékeny és birtokló vagy?

Itt megint csak jön egy kérdés:

Van okod féltékenykedni, viselkedett úgy a barátod, hogy okot adjon arra, hogy ne bízz meg benne?

Vagy tényleg csak a saját komplexusodról van szó?

Akkor mondjuk gondold végig ilyenkor, hogy a párod viselkedése okot ad-e rá, hogy féltékenykedj és vita legyen.

PL nyált csorgat előtted más lányokra, Sokszor dicsér más lányokat, néz meg feltűnően más nőket? Netán flörtöl előtted? HAzudik neked dolgokról?

HA nem, akkor vissza kéne bizony venned.

Ha a válaszok többsége igen, akkor meg lehet, hogy jogos az aggodalmad.

26N

2017. okt. 1. 15:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párkapcsolatodban is olyan magas szinten csillogtatod kommunikációs képességed mint itt akkor azt mondanám semmit.
2017. okt. 1. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!