Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ha mindig kesik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha mindig kesik egy fiu a megbeszelt talalkozasokrol akkor fontosak vagytok neki?

Figyelt kérdés
Mindig van valami indoka hogy kesik, fel orat kell ra varnom ugye mar hidegek is vannak. Mindig azt mondja hogy elaludt vagy bocsi kesni fogok kicsit. Fel orat harom negyed orat varnom kell ra. Ez normalis szerintetek? Mert nemtud idobe elkeszulni es felkelni? Tobbszor elo fordult mar ez..

2017. szept. 30. 08:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%

Egyszer késhet, másodszorra már nem várom meg, és részemről vége is a dolognak.

Azért ne szórakozzon már az én időmmel is,meg semmi kedvem rá várni akár félórákat is.

2017. szept. 30. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem azon múlik hogy fontos vagy e neki. Én is sokszor késtem anno mert sokat készülődtem a randira mert érdekelt a lány. Aki lány meg nem volt fontos azzal pontos voltam és nem érdekelt hogy éppen hol, mikor, hogyan stb.
2017. okt. 3. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!