Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha mindig kesik egy fiu a megbeszelt talalkozasokrol akkor fontosak vagytok neki?
Figyelt kérdés
Mindig van valami indoka hogy kesik, fel orat kell ra varnom ugye mar hidegek is vannak. Mindig azt mondja hogy elaludt vagy bocsi kesni fogok kicsit. Fel orat harom negyed orat varnom kell ra. Ez normalis szerintetek? Mert nemtud idobe elkeszulni es felkelni? Tobbszor elo fordult mar ez..2017. szept. 30. 08:29
1/12 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy ha megbeszélünk egy találkozót du. 3-ra, akkor nem 2:59-kor látja azt, hogy nem ér oda. Ha előtte fél órával felhív, hogy bocsi, késni fogok, találkozzunk egy órával később, akkor sincs gond. Legalább tudok mire számítani, addig elmegyek máshova, beülök valahova, esetleg hazamegyek, vagy jobb esetben el sem indulok. De a másiknak ez a szintű leszarása nekem sose jött be.
2/12 anonim válasza:
Nem, szerintem ez tiszteletlenség. Ezt velem is eljátszotta anno egy srác: első randi lett volna, háromnegyed órát álltam kint a megbeszélt helyen, végül hazamentem. Este írt rám, hogy jaj, a barátjának szerelmi bánata volt, őt vígasztalta, találkozzunk máskor (nem is telefonált, értesített, hogy ki tudja mikor ér). Mondtam neki, hogy szórakozzon mással.
3/12 anonim válasza:
Egyszer elmegy. De ha ezt folyamatosan csinálná az elfogadhatatlan. A tisztelet teljes hiánya szerintem. Plusz ha valaki tényleg érdekel, akkor tulajdonképpen egész nap a találkozót várom, másra nem is nagyon tudok gondolni csak a randira. Nem igazán tudom mi jöhetne annyire hirtelen közbe minden alaklommal, hogy fél órákat késsen...
4/12 anonim válasza:
A 2. után nem erőltetném, a mai világban mennyibe telik felmenni messengerre tali előbb 20-30 perccel és írni, hogy ez és ez van? Nagyjából semmi idő. Hagyd a francba.
5/12 anonim válasza:
Szerintem paraszt dolog. Én férfiként mindig előbb ott vagyok a megbeszélt helyen. Exem állandóan késett, de úgy, hogy én másfél órát utaztam érte, neki csak felet kellett volna, de így is fél órát késett. Nem értem miért kell ezt csinálni.
6/12 anonim válasza:
Nekem a barátnőm ilyen. 10-ből 2 alkalommal szokott pontos lenni. Atlagosan félórával kesöbb érkezik. Amikor közöltem vele, hogy már unom ezt a dolgot, még meg is sértődött és hozzáteszem, utána is ugyanúgy elkésett..... javíthatatlan. De én az ilyet akkor sem értem.
7/12 anonim válasza:
Gyorsan elfelejteni az ügyet!
9/12 anonim válasza:
ez csak annyit jelent, hogy késik. Nagyon háklis voltam régen erre, de már én is kések és mégsem érek oda későn. Javaslom, hogy egy órát késs a randikról:) és akkor ő fog várni
10/12 anonim válasza:
Nem normális, vannak ilyen "órafób" emberek.
Az az előnyük, hogy neked sem kell tűpontosnak lenned velük, szóval te is lazáskodhatsz - nem fogják se tiszteletlenségnek venni, sem egyéb módon besértődni tőle.
Az egyetlen dolog, hogy igénylik a fokozott egyeztetést. Szóval érdemes velük úgy kommunikálni, hogy a találkozó időpontja csak irányadó és pl. "ha elindultál, akkor csörrents meg!". És akkor a várható utat figyelembevéve, a tali pontos ideje nagyjából számítható.
És persze ettől még ugyanúgy szerethet, mint bármelyik, kvarcóravezérelt ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!