Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem csukom be az ajtot magamra az zavaro a no lakotarsnak?

Figyelt kérdés

24 f vagyok, nem jarkalok felmeztelen meg semmi ilyesmi, csak ugy vagyok a szobaban pl. hogy nem csukom be az ajtot, de kb. alig vagyunk otthon mindketten, nem is talalkozunk minden nap... ez zavaro egy nonek?

pedig nem vagyok 1 rossz pasi

2017. szept. 29. 19:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nők :D :D :D
2017. szept. 30. 00:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a wc lehet az oka, én először nem értettem miért zavarja ha nem vagy csupasz stb de ez így tényleg kellemetlen, én sem örülnék neki. Csak én vagyok annyira bátor, hogy neked szólnék, hogy hé, csukd be az ajtót, mert engem zavar ha hallod, hogy pisilek.
2017. szept. 30. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
Különben ez miért párkapcsolat?
2017. okt. 1. 12:44
 14/16 A kérdező kommentje:

emberi kapcsolatok... szerinte olyan hogyha nyitvahagyon az ajtomat, mintha a lakoepuletben a lakasok ajtajait hagynak nyitva, es ez szerinte nem mukodik ezen a modon, ezert csukjam

szerintetek?

2017. okt. 1. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
39%
énse csukom be az ajtót ha szexelek valakivel, volt h akk jött haza, benézett, mosolygott és ment tovább, aztán mikor elment a nő, szexeltünk mi is, am is szoktunk szal nem probléma
2017. okt. 1. 22:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintünk mi?

"Ööö, nem, mert a gyakorin aszondták..."

2017. okt. 1. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!