Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem csukom be az ajtot magamra az zavaro a no lakotarsnak?

Figyelt kérdés

24 f vagyok, nem jarkalok felmeztelen meg semmi ilyesmi, csak ugy vagyok a szobaban pl. hogy nem csukom be az ajtot, de kb. alig vagyunk otthon mindketten, nem is talalkozunk minden nap... ez zavaro egy nonek?

pedig nem vagyok 1 rossz pasi

2017. szept. 29. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ennyi engem nem zavarna, mondom ezt nőként, akinek volt férfi lakótársa.., ha alkalomadtán fehoztam valakit, akkor egytészt az én szobámat becsuktam, másrészt a lakótársambak is jeleztem előre. Sose volt gond ebből.
2017. szept. 29. 19:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi engem sem zavarna.

Ha zenét hallgatnál hangosabban, vagy ha barátnőddel szeretnél kettesben lenni, akkor inkább zárkózz be, de így ennyi.

2017. szept. 29. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel így nincs semmi gond, de ha hangosan szoktál filmet nézni, játszani vagy zenét hallgatni, akkor inkább ne erőltesd.
2017. szept. 29. 19:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a saját lakótársadtól kell megkérdezned.
2017. szept. 29. 19:43
 5/16 A kérdező kommentje:

ezt az elobb a tulajtol tudtam meg... nyilvan a lany lakotars szolt neki (30 eves) hogy csukjam az ajtot mert o lany en meg fiu... es mindenkinek sajat lakasa a szobaja...

nekem meg nem is szolt a lakotars... kicsit szar erzes, h a tulajtol kell megtudni a dolgokat h mi nem tetszik

2017. szept. 29. 19:50
 6/16 A kérdező kommentje:

talan nekem nem annyira mer szolni, pedig tud irni a facebookon is...

nem beszelgettunk nagyon mèg, nincs meg a komfort

2017. szept. 29. 20:06
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Hol lehet férfiként nő lakótársat találni?
2017. szept. 29. 21:15
 8/16 A kérdező kommentje:

tudom h mindenkinek mas a maganszfera, de en reagalom tul a helyzetet, vagy a no gondolja rosszul?

meg azt se ertem h amikor nyitva az ajtom, miert lesekszik be mindig amikor elmegy a folyoson?

most mit zavarja, en nem ertem...

2017. szept. 29. 22:33
 9/16 A kérdező kommentje:

rajottem mi lehet a gond...

a szobammal szemben van a wc es az zavarhatja h hallom a csorgast...

nok! titeket ez igy mar zavarna, akkor ezert nem mert szolni?

megirjam neki h ne haragudjon, becsukom majd az ajtot ha otthon vagyok? vagy irjak valamit? mit?

2017. szept. 29. 22:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Beszélj vele. Ő a tulajjal beszél, te meg velünk. Ez a kettőtök dolga.
2017. szept. 29. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!