Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak mit gondoltok ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit gondoltok ha a nő üt meg titeket, a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Veszekedés során a barátnőd meglök a melkasodnál fogva aztán pofon akar vágni vagy már pofon vágott,mert nem tudtad megakadályozni és idejében reagálni.

Mit tennél tehát ha megütne? A NŐ üti meg a FÉRFIT. Nem fordítva. Én egyiket sem pártolom,nem mentség és nem jogosít fel az,hogy én nő vagyok a gyengébbik nem ezért nekem "szabad" ütnöm. Szóval ez is gerinctelenségre vall és elítélem lányként is. De kíváncsi vagyok TI FÉRFIAK mit gondoltok erről és adott esetben ha megesne veletek ilyen (hogy megüt a barátnőd) mit tennél?

FÉRFIAK válaszát várnám!!!

22/L

2017. szept. 28. 18:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Nem tud megütni egy nő. Jó, egy karate bajnok meg tudna, de egy átlagos nő nem. Én sem ütném meg, de összecsomagolnám kicsire.
2017. szept. 28. 19:01
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

Hacsak nem valami önmagát jól megjátszó psycho csaj, akkor ennek vannak előjelei. És figyelni kell ezekre, és előbb elmenekülni az agresszív, mindig támadó stílusban fellépő nő közeléből.

Sajnos ha megtámadnak nem tudok gondolkodni, csak visszatámadni. Túl sok negatív gyerekkori élmény ugrik be ami a pánikrohamhoz hasonló állapotot idézne nálam elő. Bár az is lehet csak simán "átgázolnék rajta" úgy, hogy futva elsodrom és biztonságos helyre menekülök előle.

De egy biztos: Onnantól vége. Semmilyen mentegetőzést nem fogadok el. Ha agresszióból támadott meg akkor azért nem, ha psycho akkor pedig azért.

2017. szept. 28. 19:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajnos volt ilyen, most egy oldalt írhatnék a lánynál mi vezetett oda,hogy ilyen lett de rossz paszban volt akkortájt, volt hogy nekiállt pofozni az ágyában voltunk, de nem engedett hazamenni(megzsarolt először szóval és nem is az, hogy hagytam magam hanem semmit nem értettem) majd nagyon szenvedélyeset szeretkeztünk...
2017. szept. 28. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
ha szado-mazo szexről van szó akkor üssön ahogy jól esik neki xD Egyébként, ha jogosan kapom akkor tűröm és nem szólok érte semmit, ha viszont jogtalanul akkor azért kérdőre vonnám, hogy ezt most mégis miért kaptam. :D De sose ütnék vissza meg semmi ilyen.
2017. szept. 28. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem ilyen fajta a barátnőm, de oké, tegyük fel.

Nem ütnék vissza, higgadt maradnék, semmilyen módon nem erősíteném meg a viselkedését. Utána ugyanolyan nyugodtan kellőképp belegázolnék a lelkébe ahhoz, hogy rosszabbul érezze magát, mintha megütöttem volna.

2017. szept. 29. 08:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Ránéznék és szépen megkérném, hogy akkor MOST csomagol és elhúz az életemből.

Ha akadékoskodik, akkor pedig összeszedném én a cuccait, és táskástól raknám ki az ajtón - ha én élek nála, akkor pedig én megyek el.

Nem ütök vissza, minek, de akkor látott utoljára.

34ffi

2017. szept. 30. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!