Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éves távkapcsolatból elegem lett, mit tegyek?
Szoval probaltam mar beszelni errol a parommal, de meg mindig stagnal a dolog. Engem meg mar felorol. Utalok telefonalni is hisz ez nem ő, hanem csak egy telefon. Se gesztus se semmi. Nem tudom milyen lenne az eletem nelkule, nagyon szeretjuk egymast, tokeletes vele. Csak a tavolsag a baj a munkaja miatt... Ezert szakitani lehet nem erne meg.. Vagy megis? Neha az is eszembee jut h egy kis időt kerek tole es egyedul leszek teljesen pl 3 napig (nelkule) utanaa meglatnank mi sul ki belole.
Mit tennetek a helyemben?
" egyedul leszek teljesen pl 3 napig (nelkule) utanaa meglatnank mi sul ki belole."
Aha. Ez eredménye annak, hogy iskolában nem kötelező tantárgy az elmeismeret.
Megmondta, hogy nem fogja örökké csinálni, nem? Amennyiben elfogadod, éltek így tovább, amennyiben nem, véget vetsz a kapcsolatnak. Tudom, ez bonyolultabb annál..az ember feszegeti a határait, szenved, hülyeségeken rugózik (pl. 3 napig nélküle leszek...).
Magadban kell lerendezni ezeket a dolgokat először. Próbálj meg kicsit pozitívabban gondolni erre az egészre.
Én is távkapcsolatban voltam nagyon sokáig, nehezen bírtuk mi is, de ment, aztán összeköltöztünk.
Két dolgot kell szerintem ilyenkor letisztáznod. Az egyik, hogy fog-e bármi változni, és ha igen, mikor. A másik pedig, hogy fogod-e bírni addig olyan gyakorisággal a találkozókat, mint ami most van.
Ha neked ez most nagyon kevés, nem tudtok sehogy se gyakrabban együtt lenni, és még X évig mondjuk nem is fog változni semmi, legalábbis nem szándékoztok tenni érte, akkor egyértelműen szakítás.
Ha lehet szó változásról, akár munkahelyváltás, vagy bármi egyéb, ami számodra megfelel, és ez belátható időn belül megvalósulna, amire még te is azt mondod, hogy ennyit kibírsz, akkor maradj vele.
Vagy ugyanígy ha esetleg nagyobb változtatások nélkül, de meg tudjátok oldani, hogy a mostani felállás mellett gyakrabban legyetek együtt, és az neked úgy jó lehet, akkor szintén érdemes megpróbálni.
Ennyire egyszerű. Te tudod, te érzed, hogy mire van igényed, mit szeretnél, mennyit bír el az egész. De a 3 napos dolog hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!