Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a páromból, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a páromból, mit tegyek?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk. Karácsonykor a kezemet is megkérte ( magától).

Állandóan kötözködik és már elegem van belőle. Ráadásul holnap mennénk nyaralni...

Ma lesöpörte a telefonomat a kanapéról mert épp ott heverészett. Semmi bocsánat, hanem még neki állt feljebb... semmiben nem segít, csak gúnyolódik állandóan. Már sírtam, ő meg elkezdett szólongatni hogy kimosott a mosógép, terigessem ki a ruhákat... de mint egy gyerek aki azt hajtja hogy "anya, anyaa, anyaaaa". Ha vásárolni is megyünk akkor is szenved, "haladjunk már, miért nem írtad össze milyen kaja kell, stb", mindenbe bekeköt és semmiben nem partner. Ocsmányul beszél velem, de én ne mondjak rá semmi rosszat...

Elegem van! De a nyaralást már kifitettük mert télen foglaltunk... Mit csináljak, hogyan éljen túl? Nem akarok drámát de úgysem fogja tudni megállni.....

2017. aug. 2. 20:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
És csak most lett ilyen????????
2017. aug. 2. 20:26
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Remélem esküvő még nem volt.

31/f

3/17 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom nem mostanában vált ilyenné. Szóval te választottad, te maradtál mellette, te nem akarod elhagyni, akkor meg ne rinyálj itt és ne sajnáltasd magad!

Beszélj vele, és mondd el neki ugyanazt, amit ide leírtál.

4/17 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Én a helyedben nem mennék el vele sehova. Gondold végig mi vár Rád. Értem, hogy ki van fizetve, de csak saját magad szívatod meg vele, ha elmész egy olyan nyaralásra,a mi garantált pokol lesz.

A továbbiakban pedig jobb, ha szakítasz vele. Tapasztalatból mondom, hogy aki ilyen, az nem fog megváltozni. Legfeljebb beígér mindent, még a csillagokat is, és ez tart kb 2 maximum 3 hétig, aztán kezdődik minden elölről.

Ha szeretnél panaszkodni kicsit, szívesen meghallgatlak. :)

2017. aug. 2. 20:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csak a "rossz" kérdések merülnek fel ilyenkor.

Miért hagyod magad?

Miért nem hagyod ott a francba, miért jó ez neked? Ha előre látod, hogy ez a nyaralás szar lesz, akkor nem lenne jobb inkább elköltözni a fenébe, és nyugiban tölteni a jövőt? Értem én hogy ki lett fizetve, de akkor ezek szerint fontosabb mindenképp elmenni és túlélni meg hallgatni a drámát, mint a saját lelked.

2017. aug. 2. 20:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

hát ha ezekután még hozzámész.....................

nyaralást nem lehet lemondani és pénzt visszakérni? v már túl késő?

2017. aug. 2. 20:31
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

hű, hát sajnos előre borítékolható egy jó nagy összeveszés a nyaraláson, ha épp egymás agyára mentek.

Egyébként ezek nekem nem olyan lényeges dolgok, amiket írtál. Nálunk is voltak ilyenek ( 5 és fél év alatt), és tudom, hogy borzasztó amikor beáll ilyen helyzet...

Ilyenkor mindketten könnyebben elpattanunk, de tulajdonképpen nincs is értelme veszekedni.

Bár nem tudom, hogy ezt leszámítva is ilyen-e, vagy csak ő is ingerült mostanában.

Azt sem értem, aki itt mind a szakítást írja, mert lóf.aszt sem tudunk a kapcsolatukról, csak annyit, hogy jelenleg mindketten eltávolodtak kicsit egymástól, szerintem unatkoznak is, sok időt töltenek együtt ( bár erről semmit nem írt, csak feltételezem, én akkor tapasztalok ilyet).

Szóval adott kb 3 szituáció, és ennyiből hogy ítélnénk meg, szakítani kéne-e?

Nekem csak az a tippem, hogy unatkoztok és azért mentek egymás agyára éppen, mert a sok idővel nem tudtok mit kezdeni.

Lehet, érdemes lenne erről beszélgetni így elutazás előtt, és mindkettőtöknek figyelni rá, hogy legyen türelmesebb, mert könnyen pattan ilyenkor a cérna.

Önmagában ezért azt mondani, hogy szakítani? Miért, szerintetek x év alatt ilyen nem lesz?

Már hogy a francba ne mennél a párod agyára olykor.

Én is mentem, meg is mondta. ÉS mégis együtt vagyunk, mer lenyugvás után meg tudtuk értelmesen beszélni, hogy hülyeségen vitatkoztunk.

2017. aug. 2. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
Ja és 26 N voltam
2017. aug. 2. 20:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

1.nem mész vele nyaralni hanem szakítotok

2.problémamegoldási önfejlesztés az egyértelmű megoldások külső megerősítés nélküli alkalmazása érdekében és a súlyos kapcsolatfüggőség kezeltetése megfelelő szakember által

2017. aug. 2. 20:52
 10/17 Bad G-Sus ***** válasza:
8%
szülj neki gyereket, az gyökeresen megfogja változtatni a hozzáállását a dolgokhoz :)))))
2017. aug. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!